Lineage II poczatki

Hello,Razem z 2 kolegami zastanawiamy sie nad rozpoczeciem przygody i tu moje pytanie Priv.Innova,NC-soft czy moze PL ?Z jakich klas powinna skladac sie taka 3 osobowa druzyna zeby cos osiagnac ^^, co jesli chodzi o community ,czy jest pay2win , czy da rade cos osiagnac bez spoilera ^^

Najlepiej NCSOFT. ping wcale nie boli, a cash shop jest spoko i masz darmowe sety za wbicie lvl'a.

A klasy hmmm DPS, Tank, Healer/Buffer.

NCWest? odpada totalnie. Wiecej botow niz normalnych graczy. Kazdy top klan farmi adene na botach i ma sie zero szansy na wybicie, a w dodatku wszyscy jada na wspomagaczach pvp i jest to nagminne. Pingi tam to okolo 120+ na siege...

Ja bym wybral Core EU lub Lilith PL od innovy gdzie pingi to okolo 40+ a botow i programow jest o 3/4 mniej, no ale nie mowie ze ich nie ma.

Za jakies 2 miesiace polski official dostanie najnowszy dodatek Lindvior, no ale to wymaga testow.

Na temat porowania obu podczas expa to na innovie szybciej wbija sie lvl i troszke ciezej o armory, a na NCWest jest odwrotnie.

Jestem graczem i od okolo 7 lat gram w lineage2 wiec ogarniam temat.

Hello,Razem z 2 kolegami zastanawiamy sie nad rozpoczeciem przygody i tu moje pytanie Priv.Innova,NC-soft czy moze PL ?Z jakich klas powinna skladac sie taka 3 osobowa druzyna zeby cos osiagnac ^^, co jesli chodzi o community ,czy jest pay2win , czy da rade cos osiagnac bez spoilera ^^