Lineage usunąl gry

Cześć:c Czy to możliwe, że Lineage 2 od 4game który był zainstalowany w D/Gry usunał całą zawartość folderu ;o? Próbowalem robić backupa z godziny przed instalacją Lineage lub po niej, on sam wrócił ale gry już nie -,- ;/ w czym problem, korzystam z anty virusta Microsoft Essentials cały czas jest włączony :(

Lineage nie mogl Ci skasowac nic widocznie załapałeś jakiegoś wirusa co kasuje Ci pliki

Ale nie sciągalem nic takiego, jedynie jakies filmiki z youtuba albo obrazki z facebooka, a jeżeli już skanować to skanowanie pełne i jaka partycja D czy C?

Najlepiej wszystko przeskanuj dla pewności. Malwarebytes to dobry do tego program.

Ja w to nie wierze! Po przywróceniu systemu L2 znowu bylo zainstalowane, o dziwo Steam sie zachował, sciagnalem Csa pograłem, postanowilem usunąc Lineage -,-, tym razem nie wyczysciło folderu Gry a nawet go zjadło, pewnie nastepnym razem usunęłoby mi partycje -,-. no ja *ierdole!

Cześć:c Czy to możliwe, że Lineage 2 od 4game który był zainstalowany w D/Gry usunał całą zawartość folderu ;o? Próbowalem robić backupa z godziny przed instalacją Lineage lub po niej, on sam wrócił ale gry już nie -,- ;/ w czym problem, korzystam z anty virusta Microsoft Essentials cały czas jest włączony :(