Cześć:c Czy to możliwe, że Lineage 2 od 4game który był zainstalowany w D/Gry usunał całą zawartość folderu ;o? Próbowalem robić backupa z godziny przed instalacją Lineage lub po niej, on sam wrócił ale gry już nie -,- ;/ w czym problem, korzystam z anty virusta Microsoft Essentials cały czas jest włączony
Lineage usunąl gry
Lineage nie mogl Ci skasowac nic widocznie załapałeś jakiegoś wirusa co kasuje Ci pliki
Ale nie sciągalem nic takiego, jedynie jakies filmiki z youtuba albo obrazki z facebooka, a jeżeli już skanować to skanowanie pełne i jaka partycja D czy C?
Najlepiej wszystko przeskanuj dla pewności. Malwarebytes to dobry do tego program.
Ja w to nie wierze! Po przywróceniu systemu L2 znowu bylo zainstalowane, o dziwo Steam sie zachował, sciagnalem Csa pograłem, postanowilem usunąc Lineage -,-, tym razem nie wyczysciło folderu Gry a nawet go zjadło, pewnie nastepnym razem usunęłoby mi partycje -,-. no ja *ierdole!
Cześć:c Czy to możliwe, że Lineage 2 od 4game który był zainstalowany w D/Gry usunał całą zawartość folderu ;o? Próbowalem robić backupa z godziny przed instalacją Lineage lub po niej, on sam wrócił ale gry już nie -,- ;/ w czym problem, korzystam z anty virusta Microsoft Essentials cały czas jest włączony