A ktoś powie mi czy w Lineage 2 od Innovy można już grać w wersje PL nie ma testów? już można spokojnie grać?
Lineage2 4game czy NCSoft
@up
Tak mozna juz spokojnie grać, nie będzie żadnego wipe, jest OB.
Niestety administracja nie ogarnia naszego serwera. Częste crashe i brak możliwości rozmowy z NPC w Cruma tower to na ten moment największe problemy naszego serwera, a informacji od GMów brak :/
Tak się składa, ze przegladam forum nc west od czasu do czasu i połowa tematów jest odnośnie botów, ale nikt z tymi nic nie robi, bo na nc west boty sa legalne... taka prawda . Co do dualboxów (na 4 game można odpalić tylko jeden mając premium account) to kolejny ukłon w strone graczy. Każdy normalny człowiek (nie bot) woli włączyć gre i iść do pt, nie zależnie czy jest summonerem, wc, olem, pp, czy healerem. Na NC soft wygląda to w ten sposób, że jedna osoba odpala całe pt boxów (wc/tank.dd/nuker/healer)... tam nie ma ograniczeń co do liczby okien... jedna osoba odpala całe pt i jazda, To zabija idee MMO. Dobrze, że jest 4 game, bo prawdziwe L2 by zdechło
Siemka! Mam zamiar zacząć grać w Linejdża Dwójkę i takie pytanie zacząc grać na USie czy PLu, czekam na ciekawe opinie
Odkop miesiaca...
Tematow jest co najmniej 3 poczytaj je lepiej.
Sa 2 fora ktore warto poczytac po za tym. Szukanie nie boli ja sie wypowiedzialem na temat ich i kolejny raz tego robic nie bede.
Zgadzam się i zamykam
No chyba Might przerzucił ten temat tutaj, żeby nie było ich za dużo. To nie odkop tylko połączenie tematu.
Jeśli szukasz serwera obleganego przez boty gdzie ponad połowa graczy jedzie na bocie, programach do pvp i innym syfie - wybierz NC West. Tam każdy spot zawalony jest botami. Jeśli natomiast szukasz serwera, na którym możesz pograć z żywymi ludźmi i gdzie boty praktycznie nie występują, a jeśli się zdarzą są z miejsca banowane i programy do pvp ani inne syfiaste wspomagacze nie istnieją - wybierz 4 Game Innova. Wybór prosty jak dla mnie
NC Soft = brak aktywności gm-ów, mnóstwo botów, rynek i ekonomia całkowicie zniszczone przez boty i sprzedawców adeny - ceny itemów na rynku kilkukrotnie większe niż na 4 game
4 Game = Aktywni GM-owie, częste eventy, dobra ekonomia i ceny, żywi gracze zamiast botów
Próbka tego jak wygląda gra na NCsoft :
Widzę, że poziom dyskusji wszedł na nowy poziom: filmiki na YT.
Na EU też nie jest tak kolorowo: http://youtube.com/watch?v=S4EETt0smis
Na obu serwerach są boty, osoby które uważają inaczej, powinny iść do specjalisty. Różnica między serwerami jest w ilości/jakości eventów, szybkości wprowadzania patchy oraz konta gold na EU. Kto, tak jak ja, woli grać i wspierać TWÓRCÓW, gra na US, cała reszta na EU. Tyle.
core -> eu 1500 online
lilith pl -> 600
chronos/naia 5000, tyle ze masa botow i rangerow na pvp
Witajcie krótkie pytanie, gdzie bardziej opłaca się grać jeśli nie chcemy wydawać ani złotówki na grę??