Lineage2 czy Royal Quest

2 dzień OB gosc biega z +10 dowod http://forum.muve.pl/index.php?/topic/978-10/ . I teraz do tych co pisza ze nie ma p2w no to za ile nafarmicie na taka bron ? Za 3-4 miesiace + ? O ile wogole dacie rade . Liczac w goldzie beda to bajonskie sumy ^^

A ja się dziwiłem jak ta gra zamierza się utrzymać z takim pay2win... rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości, i ci tutaj, którzy ślepo stawiają na RQ.

Ps: Ciekaw jestem, ile ten gostek z +10 wydał na tą grę...

RQ - i co z tego że wszystko da się kupić "kiedyś" na AH skoro płacący boosty będzie miał od razu, nawet sobie sprawy nie zdajecie ile golda jest w grze potrzebne do jako takiego funkcjonowania, a wy jeszcze piszecie, żeby odkładać i łazić w secie +0, jak nawet za tele trzeba bulić... dobiłem kilkoma postaciami do 30+ lvlku to wiem P2W jak nicbyć może po 2 miechach dogonicie gracza co dop zabulił xD.

Sam miałem grać i ładować kasę, ale stwierdziłem, że ludzie i tak w końcu otworzą oczy i nie będzie kogo lać = zamknięcie serwerów = strata kasy

"Wszystkie te itemki można kupić za kasę zdobytą w grze, także IS nie jest wcale dużą przewagą..." - oczywiście, że się da KIEDYŚ XD widziałeś ceny na AH? w grze opartej na pvp bosty do statystyk xD

ja osobiście polecam ci zagranie w RQ gierka całkiem fajna i przyjemna w szczególności jeśli masz z kim grać :) całkiem fajne pvp, dungeony, oraz mapy pvp gdzie nie musisz nikogo pytać o zgodę na pojedynek tylko od razu atakujesz :P co do p2w to twórcy lekko przegięli z tym IS ale wszystko da się kupić za wirtualną walute więc nie jest źle. Zagraj i sam się przekonaj

Royal Quest... byłem beta testerem i nie polecam. Gra strasznie nudna na dłuższą metę no i P2W. Gadanie, że można wszystko kupić za kasę w grze to nie wytłumaczenie skoro na tym polega P2W, że osoba która zapłaci ma to od razu.
Lineage 2 jest nieśmiertelne. Gra była, jest i będzie na czasie. Jedno z najlepszych pvp i raidów w jakich brałem udział, no i co najważniejsze. Zawsze jest co robić i nie brakuje ludzi

Wszystkie te itemki można kupić za kasę zdobytą w grze, także IS nie jest wcale dużą przewagą...

Tylko dlaczego mamy zap.... żeby zdobyć coś co inni mogą kupić za hajs rodziców... IS daje ogromną przewagę w tej grze i wygrywa ten kto wybuli więcej, proste. TO JEST IDEALNY PRZYKŁAD GRY P2W.

Cześć.

Chciałbym się co nieco dowiedzieć o L2 i RQ :D

Czy warto zagrać w którąś z tych gier?

Jakie są ich plusy i minusy ?

I jak jest z expieniem(szybko,wolno)?

Z góry dzięki ;)