Lineage2.eu (Innova)

77 lvl Arcane Lord Ruoff melduje się, nie wiem kim będę grał, ale napewno zagram. ;P

Też chętnie zagram:) w Lineage jeszcze nie grałem więc mam nadzieję, że mi pomożecie:)

Chętnie bym zagrał ale nie wiem czy mi pójdzie.Sprawdzałem na can you run it ale tam są starsze wersje.Głównie rozchodzi się o procesor mam Intel Core 2 duo 2,33 GHz.Karta graficzna G-force 8400 GS to chyba dobra i 2GB RAM.

Zawsze możesz próbować.. Raczej powinno wejść jeśli grafa uciągnie.

Data jest z ruskiego forum l2 , jeden z modow podal cytat "In connection with the transition of Lineage 2 on free-2-play model in Europe will not be PTS. Launch date for euro 11/30/2011 " mysle komu jak komu ale moderatorowi mozna w pewnym sensie zaufac:)

L2 f2p - 30.11. mowa jest tutaj o aktualnych serwerach NCSOFT (WEST) czyli 2 działające serwery przechodzą na system mikropłatności - podobny do działającego na L2.ru

Nowe serwery by Innova (l2.eu analogiczne do L2.ru) powstaną później. Data nie jest jeszcze znana. Pozdrawiam

Witam, gram w L2 już prawie rok na prywatnym serwerze ;)

Oczywiście piszę się na ta propozycję ;) Będę miał czas to wpadnę na TS'a

a co do startu wiem ze 30 listopada ma wystartowac US off f2p. Co do Euro sam już nie wiem kiedy, milion dat już widziałem ;)

Chętnie dołączę się do wspólnej zabawy. W l2 grałem może 20 minut ale 6 letnie doświadczenie z innych gier mmo robi swoje więc dam sobie rade.

fire25: spokojnie ta gra Ci poleci na maxa gorzej będzie w miastach ale się nie przejmuj koledzy grali na gorszych sprzętach bez problemu.

Chętnie bym zagrał ale nie wiem czy mi pójdzie.Sprawdzałem na can you run it ale tam są starsze wersje.Głównie rozchodzi się o procesor mam Intel Core 2 duo 2,33 GHz.Karta graficzna G-force 8400 GS to chyba dobra i 2GB RAM.

ta pojdzie na maxie...:) jedynie na siege low detale jak kazdy :)a w miastac juz tloku nie bedzie bo ow miast nie ma i dodali auction house :D

Dojdę :D, to będzie mój 1 raz z L2, myślę że trochę posiedzę przy tej grze :P

ok...kazdy zachwyca sie l2 ...tylko 90% osob ktre nie graly odejdzie od tej gry po 2 dniach...a to ze za wolno sie expi a to ze ktos spota przejmuje itp itd...to nie mmo typu runes of magic...wow czy inna pierdolka w , ktorej bijesz lvle kiedy CI sie to podoba nie zwazajac na konsekwencje ze ktos podleci i Cie zabije:)

Dobrze, ale nikogo to nie obchodzi. Spróbować może każdy, a czy to mu się spodoba czy też nie to inna sprawa. Duża część osób nie da sobie w kaszę dmuchać i będą grać.

Ja bede tez z wami gral.

Dobrze, ale nikogo to nie obchodzi. Spróbować może każdy, a czy to mu się spodoba czy też nie to inna sprawa. Duża część osób nie da sobie w kaszę dmuchać i będą grać.

na x1 ogarnecie minimalnie gry to kilka miesiecy:D

OMG wpadłem dzisiaj na za***isty pomysł:PP :P

Przecież można już zacząć grać za darmo w Lineage2, w końcu jest trial na 14 dni za FREE :lol:

OMG wpadłem dzisiaj na za***isty pomysł:PP Przecież można już zacząć grać za darmo w Lineage2, w końcu jest trial na 14 dni za FREE

hahha tylko ze to nie ten off ...... eh mysl

.......... :blink:

warn_ico.png
Warn za złamanie podpunktu 2.3. - crracked

Mozesz , ale wtedy bedziesz gral na serwerach ncsoftu na ktorych ludzie maja wykoksane postacie itp.

Chetnych ktorzy do tej pory nie pokazali sie na TS zapraszmy chcemy zrobic wstepna liste :)

Chetnych ktorzy do tej pory nie pokazali sie na TS zapraszmy chcemy zrobic wstepna liste
Dodam, że osoby deklarujące się tylko na forum, a nie odwiedzające naszego TSa, nie są brane pod uwagę. Rozpatrywane są tylko zgłoszenia poprzez komunikator TS.

Dziękuję i pozdrawiam.

Ja nie umie Tych pokoi znalesc ;P albo na zlego ts'a wbijam