Ja się zgłoszę jutro, lub jeszcze dziś, bo mikro coś nie chce współpracować ze mną.
Lineage2.eu (Innova)
Małe zmiany z ostatniej chwili.
Forum klanowe: http://anatidefobia.xaa.pl/
Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2
TS3
Adres: greenleaf.servegame.com:9990
Kanał: 3. Lineage 2
3.2 Anatidefobia
3.2.1 Akademia (bez hasła)
3.2.2 Oficerowie (hasło)
3.2.3 PvP / Pk (hasło)
powiem tak robicie ta guildie troche bez sensu...20 osob co to jest:X ?zamiast doscj do dobrej silnej w , ktorej wam pomoga...
Nowa odsłona strony ->> http://lineage2.eu/pl/.
Tak jak pisałem już wcześniej ENG, FR, DE, PL i TR.
Jak widać trochę się rusza, co może świadczyć o tym że start jest jednak 30.11.11 (tak jak w sumie wspominałem także wcześniej).
Osoby nie wierzące i posiadające swoje teorie, proszę bardzo trwajcie nadal we własnej pro-zajebistości.
Wszystkich innych zapraszamy do Naszego klanu Anatidefobia pod adresem.
Enjoy !
@NiusieK - nie każdy ceni jakość ponad ilość, tak samo jak są ludzie i taborety, jeśli ktoś woli męczyć się z 50 noobami niż może trudniej ale zawsze miło spędzać czas z 20 miłymi, dojrzałymi i kulturalnymi osobami, to już jego indywidualna sprawa
powiem tak robicie ta guildie troche bez sensu...20 osob co to jest:X ?zamiast doscj do dobrej silnej w , ktorej wam pomoga...
Nie pamiętam gdzie to widziałem, ale coś ci przytoczę:
"Nie sztuką jest dojść do dobrego teamu, sztuką jest zrobić taki team."
Ludzie są tutaj doświadczeni oraz ci co dopiero poznają świat Lineage, więc razem będziemy się podpierać i nawzajem pomagać Po za tym co ma liczba do tego ? Teraz jest nas tyle, a jutro może być nas już 10 razy więcej. Nic tu nie jest bezsensu . Wszystko tu ma swój cel.
Nie pamiętam gdzie to widziałem, ale coś ci przytoczę:"Nie sztuką jest dojść do dobrego teamu, sztuką jest zrobić taki team."Ludzie są tutaj doświadczeni oraz ci co dopiero poznają świat Lineage, więc razem będziemy się podpierać i nawzajem pomagać Po za tym co ma liczba do tego ? Teraz jest nas tyle, a jutro może być nas już 10 razy więcej. Nic tu nie jest bezsensu . Wszystko tu ma swój cel.
No to ja CI powiem ze na milion% nie zrobicie dobrego teamu w tej grze...mzoe gdyby kazdy zwas gral po pare lat w l2:)
No to ja CI powiem ze na milion% nie zrobicie dobrego teamu w tej grze...mzoe gdyby kazdy zwas gral po pare lat w l2:)
Jeśli każdy by miał takie podejście to nikt by nie zrobił dobrego team'u, trzeba myśleć pozytywnie i mile spędzać czas przy grze którą się lubi
Jeśli każdy by miał takie podejście to nikt by nie zrobił dobrego team'u, trzeba myśleć pozytywnie i mile spędzać czas przy grze którą się lubi
+1, dobry team nie oznacza że jest się pro elo mastah PvP ownerem ma all hero i all castle, na fake clan. Dobry clan, to taki który chociażby miał bić się w A grade z S84, to i tak się zmobilizuje i pójdą i stoczą PvP w miłej atmosferze.
PS. Już ogarnąłem mikro jutro wbiję na TS, a dzisiaj napiszę na forum podanie.
+1, dobry team nie oznacza że jest się pro elo mastah PvP ownerem ma all hero i all castle, na fake clan. Dobry clan, to taki który chociażby miał bić się w A grade z S84, to i tak się zmobilizuje i bezwzględu na wszystko pójdą i stoczą PvP w miłej atmosferze.
+1 chociaz ten "GoD" zabija L2
Team po 10 dniach się rozpadnie albo zaczną grać wejdą na Ts i będzię (od nowych) ej a gdzie jest ten npc wiecie ??
Allods powtórka był zajedwabisty team i co .....
a i L2 wystartuje prawdopodobnie po sylwestrze
Team po 10 dniach się rozpadnie albo zaczną grać wejdą na Ts i będzię (od nowych) ej a gdzie jest ten npc wiecie ??Allods powtórka był zajedwabisty team i co .....a i L2 wystartuje prawdopodobnie po sylwestrze
To co że będą takie pytanie ? Czy to komuś przeszkadza ? Każdy kiedyś zaczynał... Parę dni i już nie będzie takich pytań. Po to jest gildia by wspierać, a takim czymś jest nawet pomoc w odnalezieniu odpowiedniego npc.
No pamiętam mój pierwszy raz z L2 z kolegami. C3. Ja miałem 41 lvl i uważali mnie za koksa bo miałem C grade, a ich nie było stać na medium D, później się okazało że ja miałem najgorsze cGrade duale i biegałem w light thece gladem. :DD
Niusiek ale ty czegoś nie rozumiesz w L2 są takie skróty nazw których nie znam a grałem rok bez przerwy chociaż już długo nie grałem
W L2 chyba raz na dzień na globcu jest z 10 tys wpadek chodzi o nowych graczy czyli np chce kupić coś(najwięcej polaków robi w wpadki)a anglik widzi np nick ujmę NiuSiEkPL i sprzedaje mu szybko na tanioszke a zarobi na tym fiu fiu
Radzę uważać bo możesz mieć 30 lvl drugi może mieć 25 a jedzie cie jak .....
Co z tego, że 20 osób jest jakaś satysfakcja, prawda? Zawsze można reklamować się na innych forach.
Nie rozumiem niektórych ludzi. Wnioskując z wypowiedzi niektórych użytkowników, nie ma szans stworzyć super gildii bo niektórzy dopiero zaczynają, bo za mało ludzi, bo zupa za słona i nic z tego nie będzie.
A gdzie fun z gry? Gdzie wspólna zabawa? Mamy grać w gry tylko pod warunkiem że jesteśmy super oblatanymi koksami, a w innym przypadku nie ma sensu?
Grałem w L2 kilka lat, nigdy nie byłem jakimś mega koksem, na jednym serwerze miałem hero swoim TK, raz się wygrywało, raz przegrywało, gildia w której byłem nigdy nie była najlepsza na serwerze. Ale byliśmy zgraną paczką, za***iście bawiliśmy się w grze, czerpaliśmy z tego dużo radości.
Nie ważne że nie mieliśmy szans na podbicie np. Aden, ale dla nas osiągnięciem było utłuczenie jakiegoś RB'ka, wygrane PvP z inną gildią. Moim zdaniem nie ważne czy ktoś gra pierwszy raz, czy jest mega koksem. Po to jest gildia żeby się uzupełniać i sobie wspólnie pomagać. Czyż nie?
Żeby nie było że off-top. Jeżeli chcecie stworzyć gildię gdzie każdy chętny gracz znajdzie miejsce, nie będzie parcia na szkło i granie z wami będzie rozrywką (bo w końcu po to są gry - dla rozrywki) a nie mordęgą to bardzo chętnie dołączę się do ekipy. Doświadczenie w L2 kilkuletnie... Może nie znam na pamięć całej gry, ale zawsze mogę pomóc komuś kto wie mniej, a ktoś kto wie więcej zawsze może pomóc mi
Wbij na TS pogadamy ale nastawieni jestesmy na fun a nie "cyborg aka no lifing"
Wbij na TS pogadamy ale nastawieni jestesmy na fun a nie "cyborg aka no lifing"
Jeżeli nie macie nic przeciwko, dobije do Was dopiero jak wystartuje GoD. Chciałbym pierw zobaczyć jak to wygląda, a dopiero pożniej dołączyć do jakiegoś klanu
Osobiscie nic nie mam po dzisiejszym newsie widac ze poczekamy troche dluzej no ale coz warto:P
Nie rozumiem niektórych ludzi. Wnioskując z wypowiedzi niektórych użytkowników, nie ma szans stworzyć super gildii bo niektórzy dopiero zaczynają, bo za mało ludzi, bo zupa za słona i nic z tego nie będzie.A gdzie fun z gry? Gdzie wspólna zabawa? Mamy grać w gry tylko pod warunkiem że jesteśmy super oblatanymi koksami, a w innym przypadku nie ma sensu?Grałem w L2 kilka lat, nigdy nie byłem jakimś mega koksem, na jednym serwerze miałem hero swoim TK, raz się wygrywało, raz przegrywało, gildia w której byłem nigdy nie była najlepsza na serwerze. Ale byliśmy zgraną paczką, za***iście bawiliśmy się w grze, czerpaliśmy z tego dużo radości.Nie ważne że nie mieliśmy szans na podbicie np. Aden, ale dla nas osiągnięciem było utłuczenie jakiegoś RB'ka, wygrane PvP z inną gildią. Moim zdaniem nie ważne czy ktoś gra pierwszy raz, czy jest mega koksem. Po to jest gildia żeby się uzupełniać i sobie wspólnie pomagać. Czyż nie?Żeby nie było że off-top. Jeżeli chcecie stworzyć gildię gdzie każdy chętny gracz znajdzie miejsce, nie będzie parcia na szkło i granie z wami będzie rozrywką (bo w końcu po to są gry - dla rozrywki) a nie mordęgą to bardzo chętnie dołączę się do ekipy. Doświadczenie w L2 kilkuletnie... Może nie znam na pamięć całej gry, ale zawsze mogę pomóc komuś kto wie mniej, a ktoś kto wie więcej zawsze może pomóc mi
+1 Maestro
A poza tym ekipa spoko i milo sie bedzie gralo
Siema.
Mam pytanie czy gildia będzie na serwerze ENG czy przeniesie się na PL???
Bo tutaj mnie wkurwili... wolałbym serwery angielskie i gre też, a nie polskie serwery...
Dzięki