Lineage2.eu (Innova)

Bladek zły dzień dzisiaj masz? Te Twoje sarkazmy są tak wku**jace, że to bajka. Idź nawalaj w worek może się wyżyjesz. W każdym temacie dzisiaj piszesz to samo. Żenada. Ogarnij się trochę. Naprawdę nieprzyjemnie się to czyta.....Jeśli w tym nie uczestniczysz g... powinno Cię to obchodzić.

Ale proszę Pana Sanci'a. Spokojniej -.- Z jednej strony popieram Bladka, bo ile może być tematów na ten sam temat?! Ludzie zamiast poszukać, to bezmyślnie piszą, co jest irytujące. Z drugiej, można trochę, grzeczniej, ale wiadomo, każdy ma granice swoich nerwów.

Ja bym się na to pisał

Doświadczenie: 5lat - od C4 [ od graci już praktycznie nie grałem w L2 więc będę musiał sobie przypomnieć parę rzeczy i ogarnąć te certyfikaty całe]

TS3 + mIkro + mutacja + kultura : ON

Integracja z drużyną : ON

Preferowana postać : SH ale mogę grać też tankiem.

Jak coś widzimy się w grze

Ale proszę Pana Sanci'a. Spokojniej -.- Z jednej strony popieram Bladka, bo ile może być tematów na ten sam temat?! Ludzie zamiast poszukać, to bezmyślnie piszą, co jest irytujące. Z drugiej, można trochę, grzeczniej, ale wiadomo, każdy ma granice swoich nerwów.

Jakbys nie zauwazyl ten temat jest juz od prawie 2 tygodni wiec nie jest to kolejny nowo utworzony spam temat ... jakich wiele ostatnio

@up Rekrutacja podlega podanie na naszym forum http://anatidefobia.xaa.pl/ a nie ogolnym oraz rozmowa na TS to jest tylko temat informujacy...

TS3

Adres: greenleaf.servegame.com:9990

Kanał: 3. Lineage 2

3.2 [L2.eu] Anatidefobia

3.2.1 Akademia (bez hasła)

3.2.2 Oficerowie (hasło)

3.2.3 PvP / Pk (hasło)

Jakbys nie zauwazyl ten temat jest juz od prawie 2 tygodni wiec nie jest to kolejny nowo utworzony spam temat ... jakich wiele ostatnio @up Rekrutacja podlega podanie na naszym forum http://anatidefobia.xaa.pl/ a nie ogolnym oraz rozmowa na TS to jest tylko temat informujacy...TS3Adres: greenleaf.servegame.com:9990Kanał: 3. Lineage 23.2 [L2.eu] Anatidefobia3.2.1 Akademia (bez hasła)3.2.2 Oficerowie (hasło)3.2.3 PvP / Pk (hasło)

aha spoko , jak coś podanie u was też już złożyłem .

Jakbys nie zauwazyl ten temat jest juz od prawie 2 tygodni wiec nie jest to kolejny nowo utworzony spam temat ... jakich wiele ostatnio @up Rekrutacja podlega podanie na naszym forum http://anatidefobia.xaa.pl/ a nie ogolnym oraz rozmowa na TS to jest tylko temat informujacy...

Mówiłem o NOWO powstałych tematach.... akurat nie o tym :).

Dlaczego piszecie w pierwszym wątku że servery Innova ruszają 30.11.11, przecież to największa bzdura tego forum, nie wiadomo kiedy one startują, nie ma oficjalnej informacji!!

Czekajac na wersje EU chcialem zobaczyc co sie dzieje na nowym servie nc-soft http://www.fotoszok.pl/upload/b62d96f1.jpg ( bedzie mozna grac normalnie za kilka dni )

Gram na serwerach NCsoftu na Europejskim serwerze tak piszę bynajmniej i lagi są z kosmosu ping nie schodzi z 200 ms.

To są servery z USA !!! tylko europejski czas dali, a tak to one stoją w USA a nie w europie

Bo to byl europejski server , ale fizycznie zostal przeniesiony. Jedynie godziny eventow/siegow/tw zostaly podpasowane pod europe. Ja osobiscie czekam na innove.

Oby wersja od Innovy zaczęła się na dniach bo już nie mogę wytrzymać. Macie jakąś strategię odnośnie pierwszych dni na serwerze ? Kogo będziecie tworzyć na początku ?

Ja zastanawiam sie nad lotrem i lucznikiem ;)

A tak wogole to orientuje sie ktos kiedy wychodzi wersja EU od Innovy? Ponoc miala tez cos w okolicach 30 listopad / 1 grudzien, czy kiedy w koncu ma ona wyjsc?

Gry nie będzie napewno do końca tygodnia, a później trzeba czekać na oficjalną wiadomość.

To jest topic rekrutujacy wiec prosze nie spamowac ... I PORAZ 100 NIKT NIE ZNA DATY , a wszystkie texty za tydzien , za miesiac tego , lub owego , to tylko domysly ktore gracze sami sobie wymyslaja...

Na wstępie, witam, bo właśnie się zarejestrowałem :)

Zaczynam od pytania.

L2 ma być scentralizowany na kilka języków, w tym m.in. FULL PL i stąd moje pytanie, czy chodzi tylko o wybór języka na kliencie czy taki będzie serwer?

Pytam bo oczywiscie fajnie, ze to zrobia, ale gra ograniczy sie tylko do polakow....... a tego bysmy nie chcieli ;)

Pokico potrenowalem na serwerach Shilen, pozniej na Megmeld (polecam, mniejszy tłok) i wiem, ze bede robic kamael female soulbreaker :)

Mam nadzieje,ze:

1) innova ruszy niebawem

2) nie ograniczy to gry tylko do kowalskiego

3) nie bedzie lagów (wychodzenie z teleportu w kilkusetosobowym tloku na shilen bylo makabryczne) ;)

Na wstępie, witam, bo właśnie się zarejestrowałem Zaczynam od pytania.L2 ma być scentralizowany na kilka języków, w tym m.in. FULL PL i stąd moje pytanie, czy chodzi tylko o wybór języka na kliencie czy taki będzie serwer?Pytam bo oczywiscie fajnie, ze to zrobia, ale gra ograniczy sie tylko do polakow....... a tego bysmy nie chcieli Pokico potrenowalem na serwerach Shilen, pozniej na Megmeld (polecam, mniejszy tłok) i wiem, ze bede robic kamael female soulbreaker Mam nadzieje,ze:1) innova ruszy niebawem2) nie ograniczy to gry tylko do kowalskiego3) nie bedzie lagów (wychodzenie z teleportu w kilkusetosobowym tloku na shilen bylo makabryczne)

Będziesz mógł zmieniać sobie języki tak jak w guild wars w opcjach.

1. Innova ruszy na początku grudnia "Early December"

2. Nie

3. Będą ;] Nawet jak masz uber pro komp to bedziesz musiał grać na LOW detalach pozdrawiam

Czy WY CZYTAC NIE POTRAFICIE ? to topic REKRUTACJYNY !!! Jezeli macie problemy z czytaniem to moze zamiast grac wezcie sie za nauke ... ile razy mam to jeszcze pisac 10000? przestancie TROLOWAC

pm na gg : 13628982. mam sluchawki roccat 5.1 kave i nie wiem czemu ale mikro mi dziala na skype. ale na tsie juz nie.

Jesli ktos chce gracza do teamu to pisac gg 555750

tylko ze trzeba bedzie mi tlumaczyc gre :P

70% downloadu.

szykuję się na bisha :>

jeśli chodzi o mnie to grałem od końcówki c3 do interlude'a później przerwa aż do teraz.

najprawdopodobniejszy in-game nick: K4huna