Wybaczcie ze to napisze, ale brak mi słów jak to wszystko czytam....
Lineage2.eu (Innova)
Tak jak napisał Wojew.
W L2 się okaże która gildia jest lepsza.
Kapuscior opusc ten temat, nie spamuj, ponieważ dotyczy on rekrutacji.Załoz sobie swoj klan, spotkamy sie na pvp
Ogarnij tylko, ze ni z gruchy, ni z pietruchy wyskoczył wasz "szef" i zaczął mnie wyzywac w moim własnym temacie.
Ile się napłakał a ile flamował uhuhuhuuuuu
Po drugie czytaj ze zrozumieniem, to nie jest klan, własnie o to chodzi -.-. jest 4fun, 0 biurokracji, 0 zobowiązan etc. A do tego nawet sam nie wiem na jakim serwie gramy, a co dopiero wy.
MATURO Z POLSKIEGO, NA POTĘGE CIENISTEGO CZEREPU, WZYWAM CIĘ!!!
Czytając to wszystko - /facepalm
Proszę was, ludzie... Ogarniajcie wasze spory na PW bo bolą oczy jak się to czyta...
Co do gildii - Tutaj też nikt nie jest trzymany na siłę. Trollom mówimy Baj Baj. Porozmawiać także można, więc zapraszamy na TS'a
1.Samul-Guild Lider>> Zasadniczo to pierwszy oficer. Obowiązki: rozmowa z nowymi członkami, pomoc w wyborze klasy dla nowych z wyborem klasy ,aktywne poszukiwanie doświadczonych członków oraz potencjalnych sojuszników.
2szanujzielen-oficer łącznikowy>>Obowiązki: opieka nad forum klanowym oraz tsem, męczenie się z trolami oraz moderatormi. Nikt inny nie ma ani sił ani cierpliwości na to Szacunek dla niego się należy za papranie die w tym g....e.
3DragonMage- oficer informacyjny>> poszukiwanie informacji oraz uzupełnianie naszej wiedzy o lineage2. Dodatkowo pomaga przy rekrutacji.
4. Ameba - oficer >> Zważywszy na charakter jego pracy mało się udziela.
Tak wygląda kadra oficerska na dzień dzisiejszy . Liczba oficerów zostanie zwiększona wraz że startem gry ciężko jest ogarnąć 40 graczy tak małą liczbą oficerów.
Przjmujemy graczy zarówno doświadczonych jak i kompletnych nowych graczy, tych co dzień w dzień mają zamiar grać jak i tych co mogą sobie pozwolić na grę tylko w weekend .Mamy skromne wymagania kultura osobista, dojrzałość w mowie i zachowaniu, udzielanie się w życie klanu poprzez aktywność na tesie w miarę swych możliwości. Jeżeli dla kogoś to zbyt wysokie progi to niech uwalnia swój żal gdzie indziej w jakiś konstruktywny sposób a nie trolując bądź spamujac w naszym skromnym ogłoszeniu.
Jeżeli jakość potencjalny gracz zniechęcił się do naszego klanu przez przeczytanie spamu w tym temacie, zapraszam na twą poznacie nas wtedy zdecydujcie czy warto z nami grać czy nie. Nie jesteśmy święci każdy w obliczu chamstwa potrafi stracić nerwy, widać zielony osiągną swój limit wytrzymałości.
Do moderatorów zróbcie w końcu porządek z tym tematem tzn wyczyścić spam.
Sry za jakość pisowni pisze z komórki.
Chętnie bym dołączył jeśli będę miał czas, ponieważ ostatnio sporo nauki.... gildia nastawiona na no-life czy fun?? No i czy muszę wypełniać to podanie?
Chętnie bym dołączył jeśli będę miał czas, ponieważ ostatnio sporo nauki.... gildia nastawiona na no-life czy fun?? No i czy muszę wypełniać to podanie?
Fun fun i jeszcze raz fun podanie lub wejscie na TS i pogadanie ^^ co wolis
Fun fun i jeszcze raz fun podanie lub wejscie na TS i pogadanie ^^ co wolis
Zauważmy że i to i to musi być, tylko jest pytanie, podanie>rozmowa czy rozmowa
Ogólnie zachęcam wszystkich, nowych starych graczy młodych starych nie ważne. Ważna jest zabawa. No i koks dla mnie, bo mi się solować SWSem nie chce :DD
To będzie mój pierwszy raz z Lineage 2 więc oczekuję pomocy w ogarnięciu czegokolwiek od siebie mogę dać kulturę i poczucie humoru:)
Na chwilę obecną 41 członków klanu (liczymy tylko tych co złożyli podanie i weszli na TS, reszta podań czeka na rozmowę na TSie)
Enjoy !
Rekrutacja do klanu AnatidefobiaForum klanowe: http://anatidefobia.xaa.pl/Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2Ogólnie poszukujemy osób do miłej wspólnej zabawy.Gracze z nadmierną ilością:testosteronuprzerostu ambicjisą niemile widziani w naszych szeregach (prędzej czy później out). Wymagania nie są wygórowanie, a mianowicie:kultura osobistabycie po mutacjikorzystanie z TSabycie w miarę ogarniętymOferujemy:wspólną zabawęmiłą/ przyjazną atmosferęmożliwość dzielenia się doświadczeniem (to szczególnie dla osób zaczynających przygodę z L2)pomoc w grzestały kanał TSTS3Adres: greenleaf.servegame.com:9990Kanał: 3. Lineage 23.2 [L2.eu] Anatidefobia3.2.1 Akademia (bez hasła)3.2.2 Oficerowie (hasło)3.2.3 PvP / Pk (hasło)Oficerowie:AmebaDragonMageSamuel (lider klanu)szanujzielen
Już wiele osób Nam zaufało, zaufaj i Ty
Serwery Europejskie startują na początku grudnia. Chodzą plotki, że 3 grudnia, ale jeszcze nie potwierdzone.
LUXEMBOURG CITY – Wednesday, November 23rd, 2011 - Innova is happy to announce that the opening of its brand new free-to-play European service for Lineage II, featuring the highly anticipated expansion Goddess of Destruction, is planned for early December. Details are now available in English, Spanish, Dutch, French, German, Italian, Polish and Turkish at http://www.lineage2.eu, including all the latest information about the new service and a glimpse into the vast range of new content and features coming in Goddess of Destruction, the largest update Lineage II has ever seen: stunning new graphics, 4x faster leveling and character advancement, eight powerful ‘Awakening’ classes, hundreds of new weapons and armors, unexplored hunting grounds and legions of monsters – a revamped world and over 400 hours of brand new Lineage II gameplay await European players on launch day, all without restrictions and completely free.
Ja i tak "popuszcze" i pogram na europejskich zamiast Polskich Najwyżej potem się przerzucę.
Em,
ja moge zagrać, po mutacji etc. Ale totally noob w l2, gralem 2 razy ale nie kumam tego
Grales nie grales nie wazne liczy sie fun a nie pro elo zamiatanie
Ja się chętnie zgłoszę. Chociaż jestem zielony w tej grze ( nigdy nie grałem), ale zagram z chęcią.
Ja byłbym chętny grałem na prywatnych serwerach(Lepszej gry w MMo dla mnie niema!!) , ale podobno jeszcze niewiadomo kiedy wystartuje innova
składam CV do gry L2:
nick w grze musze sprawdzic mi nikt nie zajmie.
wiek 24 luty 1986r urodzony .
kultura osobista własna tak mi sie wydaję przynajmniej.
pierwszaczek w L2 wiec nawet jestem przed poradnikami do L2.
chciałbym zagrać z ogarniętymi ludziami.
To na tyle prosze o potwierdzenie poprawnego stwierdzenia zakończonej rekrutacji dla mnie!!!
ja zobacze ilu was bedzie po tygodniu chetnie
Bladek zły dzień dzisiaj masz? Te Twoje sarkazmy są tak wku**jace, że to bajka. Idź nawalaj w worek może się wyżyjesz. W każdym temacie dzisiaj piszesz to samo. Żenada. Ogarnij się trochę. Naprawdę nieprzyjemnie się to czyta.....
Jeśli w tym nie uczestniczysz g... powinno Cię to obchodzić.