Lineage2.eu

Witam i zapraszam do wspólnej zabawy w grze lineage2 jak już wiadomo 30 listopada 2011 roku maja być otwarte serwery F2P Innova .

dlatego zbieramy silna ekipę do zakładania klanu jak narazie klanu jeszcze nie ma a są już 2 sojusze ~30 ludzi więc jeżeli chcesz z nami zacząć w silnej i zwartej grupie zapraszamy na ts lub gg

ts 3 178.33.48.112:9999 < pisać z portem

gg 3186660

mój nick na ts to " ReeD/Artiz (Paweł) Preludium "

Więcej info na ts lub gg :D

Jeżeli już posiadasz swoja ekipa i szukasz sojuszu , zapraszam udostępniamy także team speak 3

taki temat już jest - http://mmorpg.org.pl...eage2eu-innova/ \

Po za tym. Po co taka duża czcionka? :/

Radzę zapoznać się bliżej z tematem, 30 Listopada NCSoft przechodzi na F2P i po prostu łączy serwer EU z NA który będzie znajdował się w Ameryce.

Serwer od Innovy lineage2.eu wstanie za pewne niedługo po tym. Na stronie pisze że wystartuje "W najciemniejsze dni jesieni", czyli pewnie 21 Grudnia (wtedy chyba się kalendarzowa zima zaczyna) i jest najkrótszy dzień.

Wiem że taki temat już jest bo to temat naszego ally :))

jestem chętny tylko, chyba jeszcze nie wiadomo co do innovy, kiedy ma wyjść (Grałem w L2 na privach i większość ogarniam)

Witam i zapraszam do wspólnej zabawy w grze lineage2 jak już wiadomo 30 listopada 2011 roku maja być otwarte serwery F2P Innova .

dlatego zbieramy silna ekipę do zakładania klanu jak narazie klanu jeszcze nie ma a są już 2 sojusze ~30 ludzi więc jeżeli chcesz z nami zacząć w silnej i zwartej grupie zapraszamy na ts lub gg

ts 3 178.33.48.112:9999 < pisać z portem

gg 3186660

mój nick na ts to " ReeD/Artiz (Paweł) Preludium "

Więcej info na ts lub gg :D

Jeżeli już posiadasz swoja ekipa i szukasz sojuszu , zapraszam udostępniamy także team speak 3