Lineage2.EU

Witam,

to znowu ja, pragnę reaktywować rekrutację do klanu anatidefobia.

W chwili obecnej mamy już 5 lv klanu i kilka wolnych slotów dla graczy :)

Rekrutacja do klanu Anatidefobia

Forum klanowe: http://anatidefobia.xaa.pl/

Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2

Ogólnie poszukujemy osób do miłej wspólnej zabawy.

Gracze z nadmierną ilością:

• testosteronu
  • przerostu ambicji

są niemile widziani w naszych szeregach (prędzej czy później out).

Wymagania nie są wygórowanie, a mianowicie:

• kultura osobista
  • bycie po mutacji
  • korzystanie z TSa
  • bycie w miarę ogarniętym

Oferujemy:

• wspólną zabawę
  • miłą/ przyjazną atmosferę
  • możliwość dzielenia się doświadczeniem (to szczególnie dla osób zaczynających przygodę z L2)
  • pomoc w grze
  • stały prywatny kanał TS

TS3

Adres: ts3.apbr.pl:1234

Na kanały dostęp mają tylko osoby dodane do "członek klanu", dlatego też na rozmowę wstępną należy się umówić na forum, po wstępnym opublikowaniu swojego podania (zgodnego z wymaganym szablonem)

//Koniec ze spamem, nie odpowiadamy na żadne debilne teksty, wszystko będzie reportowane i miejmy nadzieję, że zostaną podjęte stosowne działania.

Dlaczego warto być w Akademii klanu Anatidefobia ? Po 1. i najważniejsze ja jako lider klanu jestem dostępny kiedy tylko mogę, z racji że mam laptopa i niezłe łącze, mam możliwość bycia w grze niemal 24/7. Dlaczego to takie ważne ? Odp już wkrótce Po 2. dzięki Naszemu Klanowi poznasz wszystkie tajniki L2, wyjaśnimy - poradzimy - pomożemy.Po 3. tylko z nami poczujesz się jak w rodzinie, dzięki nabranemu dystansowi do siebie możesz z nami porozmawiać na każdy temat.Po 4. mamy własny prywatny serwer TS3, dzięki któremu zawsze możemy się komunikować głosowoPo 5. gdy tylko lider jest in-game online, każdy członek klanu po spędzonych 50min w grze dostaje extra buffa +6% do atku/atk.spd trwający tak długo aż lider się wyloguje.Po 6. ponadto gdy jesteś w Naszej Akademii (nie mylić z main klanem) każdy gracz ma możliwość otrzymania od lidera hiper buffa trwającego równo 1h (zwiększenie p.atku i m.atku o 20%, crit rate i m.crit rate o 10%).Nie zwlekaj, dołącz do Nas już teraz !
warn_ico.png
Kolejny warn. Ban 24 h. Tym razem za dp. - Dzz'

No nie wiem, nie wygląda to jak tradycyjny bump, lecz jak dodatkowa informacja.

Już nie offtopując, mam pytanie dotyczące klanu. Ile obecnie osób jest aktywnych i gra?

Aktualnie około 10 cały czas grających. Gdyż jesteśmy po rozpadce, ale bardzo szybko wracamy.

Rekrutacja wznowiona ! [klik]

Dlaczego akurat Lineage 2 ?

L2 jest topową grą, nadal cieszy oczy nietuzinkową grafiką godną konkurować z niejednym tytułem stworzonym na silniku UE3.

Dlaczego akurat Anatidefobia ?

Jako nieliczni stawiamy jakość ponad ilość, zatem jeśli szukasz teamu rozsądnego, wyluzowanego lecz lojalnego - dołącz do Nas. Już niejedna osoba myślała, że do Nas pasuje, jednakże nie ma nic mylnego jak naiwność. Przekonaj się sam/sama na własnej skórze czy do Nas pasujesz, przecież nie masz nic do stracenia.

Dlaczego akurat serwer Core a nie nowy Aria ?

Jesteśmy gotowi na stawienie czoła w miłych gronie każdemu klanowi, liczy się tylko i wyłącznie dobra zabawa.

Dlaczego nie warto przechodzić na nowy serwer ?

Jeśli ktoś lubi grać w pustkach, bez walki o spoty, bez walki o cokolwiek to proszę bardzo, Nam jednak taka opcja się nie podoba. W kwestii pve jest dużo świetnych single playerowych tytułów. L2 to walka a nie siedzenie na spocie xx dni, tylko dlatego że nikt nie kwapił się Nam go odbić, ponieważ populacja jest niemalże zerowa. W największych miastach Giran/Aden/Godd niemalże nie ma życia, aby iść na KAMA/LABA/TOI trzeba już samemu organizować sobie niekiedy niekompletne pt [kompletne pt to: WC, BD/SWS, healer, tank, ddki/nuki]. No i najważniejsze na serwerze Aria NIE GRAJĄ najpotężniejsze sojusze świata L2.

Serdecznie zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby na Nasze forum, do Naszego działu rekrutacyjnego oraz na Nasz serwer TS3 -> ts3.apbr.pl:1234

Witam,

to znowu ja, pragnę reaktywować rekrutację do klanu anatidefobia.

W chwili obecnej mamy już 5 lv klanu i kilka wolnych slotów dla graczy :)

Rekrutacja do klanu Anatidefobia

Forum klanowe: http://anatidefobia.xaa.pl/

Rekrutacja: http://anatidefobia.xaa.pl/viewtopic.php?f=3&t=2

Ogólnie poszukujemy osób do miłej wspólnej zabawy.

Gracze z nadmierną ilością:

• testosteronu
  • przerostu ambicji

są niemile widziani w naszych szeregach (prędzej czy później out).

Wymagania nie są wygórowanie, a mianowicie:

• kultura osobista
  • bycie po mutacji
  • korzystanie z TSa
  • bycie w miarę ogarniętym

Oferujemy:

• wspólną zabawę
  • miłą/ przyjazną atmosferę
  • możliwość dzielenia się doświadczeniem (to szczególnie dla osób zaczynających przygodę z L2)
  • pomoc w grze
  • stały prywatny kanał TS

TS3

Adres: ts3.apbr.pl:1234

Na kanały dostęp mają tylko osoby dodane do "członek klanu", dlatego też na rozmowę wstępną należy się umówić na forum, po wstępnym opublikowaniu swojego podania (zgodnego z wymaganym szablonem)

//Koniec ze spamem, nie odpowiadamy na żadne debilne teksty, wszystko będzie reportowane i miejmy nadzieję, że zostaną podjęte stosowne działania.