[Lineage2] Klan Paradox rekrutuje! EuClassic
Szczegolnie zainteresowani:
HE (pr jest niegrywalny bez majestica, a majestic to khm 2017 r. clear.png, PR jest slaby ze wzgledu na zmiane wplywu DEXA na postac).
Warlords
PP + WC (PP preferowani, WC jest ok, ale PP ma genialne buffy juz na 44 lvlu)
SE(preferowany ze wzgledu na buffy, na 40+ ma stigme)
BP's - Heal sie zawsze przyda, jak i podstawowy zestaw buffow(might, shield, ww, zerk, acu, conc)
Songerow i Dancerow
Nie wiem jak długo grasz/gracie w L2 ale to co napisałeś jest trochę bezsensu. CP to szybszy rozwój klanu, CP to pomaganie słabszym w klanie, CP to szybsza walka o zamki jak i CH. I co za idio... wpadł na pomysł aby każdy krafcił sobie itemy(self craft). Gildię buduje się na fundamentach zaufania i współpracy "ty pomagasz mi, ja pomogę tobie". Klan aby rozwijał się potrzebuje itemów a do itemów potrzebuje ludzi i ich cennego czasu. L2 nie jest grą dla osób które mają 2-3h dziennie wolnego czasu i nie ma co tu tego ukrywać. Grałem w L2 od C1 na koreńskim serwerze aż do stycznia tego roku i wiem raczej co jest dobre dla gildii ale wasze opcje nie wróżą świetlanej przyszłości. Grałem w wielu gildiach liderowałem itp zaczynając od Outcast kończąc na BMF i wiesz mi lub nie ale CP to dobry pomysł ale najlepszy to wspólnie się ubierać i robić więź z członkami klanu. To tylko moja osobista sugestia i nie chcę tutaj nikogo krytykować.
powodzenia kolego z selfcraftem na takich ratach kazdy by se mial sam crafcic to by nie nadazyl wyexpic spoila chociaz i latac samemu po matsy gl zwlaszcza ze tam bedzie pvp o te spoty
NIeskalany grałem w klanach jak AFL, OOWW, OOC czy też Tempesci i uwierz wiem co to jest CP. I CP jest tylko dobre jak jest się zgrają no lifów bez życia jak ja kiedyś i każdy kto gada inaczej jest po prostu "nie ten na umyśle". A co do self craftu jest x100 lepszy od klan craftu. I co to za problem samemu krafcić? Poza tym w klanie są inni ludzie? Którzy będą sobie pomagać? Klan craft to najgorsze co kiedykolwiek było. Po pierwsze w self crafcie jak wiesz, że robisz na siebie to 95% ludzi więcej z siebie daje co owocuje szybszym złożeniem eq, a po 2 we wszystkich klanach gdzie jest clan craft zapierdziela się na liderów. Chcecie to idźcie do IX Kohorty będziecie sobie biegaćw NG,a oni w C, a wy zanim coś zobaczycie to prędzej qutiniecie ;p. Poza tym mamy taką politykę w klanie, a nie inną. Jak coś nie pasuje to zachowajcie to dla siebie i grajcie w swoich cudownych klan craftach bądź CP.