[Lineage2] Klan Paradox rekrutuje! EuClassic

Witam!

Mam przyjemność ogłosić powstanie nowego klanu zmierzającego na Eu Classica. Badaliśmy długo tematy Polskich klanów zmierzających na długo oczekiwany serwerek, ale niestety żaden tam nie zmierza.

Trzon klanu stanowi CP na którym graliśmy na wielu serwerach, ale już nam się nie chce grać w systmie CP bo jest on jak praca, a ta gra ma być przyjemnością, a nie katowaniem się codziennie w godzinach cp play timu.

Jeśli macie ochotę pograć w dobrym gronie, w klanie który nie gra w systemie CP to serdecznie zapraszam!

Cechy i obowiązki w klanie w skrócie :

- obowiązkowy ts

- gra bez systemu cp

- być wyluzowanym

- lubić pvp i nie bać się straconych %

- self craft

Podsumowując tworzymy ten klan by się dobrze bawić na serwerze z nadzieją, że uda nam się zbudować naprawdę coś fajnego. Klan jako jeden z nielicznych będzie operował bez systemu CP. który większość z tych klanów zniszczy. Powodzenia jakiemuś CP jak na tych rate quitnie mu BP, albo, że komuś po 7 miesiącach gry będzie się chciało dalej grać po 7h+ w cp play timie. U nas będziesz miał ochotę obejrzeć sobie serial to sobie go obejrzysz nikt nie każe ci siedzieć całe dnie! Chociaż na online będziemy zwracać też uwagę. Nie będzie u nas na pewno nikogo kto się będzie logował na 15 min dziennie, albo co parę dni na chwilę.

http://www.paradox.vhn.pl/forums.php

ZAPRASZAM!

Szczegolnie zainteresowani:
HE (pr jest niegrywalny bez majestica, a majestic to khm 2017 r. clear.png, PR jest slaby ze wzgledu na zmiane wplywu DEXA na postac).
Warlords
PP + WC (PP preferowani, WC jest ok, ale PP ma genialne buffy juz na 44 lvlu)
SE(preferowany ze wzgledu na buffy, na 40+ ma stigme)
BP's - Heal sie zawsze przyda, jak i podstawowy zestaw buffow(might, shield, ww, zerk, acu, conc)
Songerow i Dancerow

Nie wiem jak długo grasz/gracie w L2 ale to co napisałeś jest trochę bezsensu. CP to szybszy rozwój klanu, CP to pomaganie słabszym w klanie, CP to szybsza walka o zamki jak i CH. I co za idio... wpadł na pomysł aby każdy krafcił sobie itemy(self craft). Gildię buduje się na fundamentach zaufania i współpracy "ty pomagasz mi, ja pomogę tobie". Klan aby rozwijał się potrzebuje itemów a do itemów potrzebuje ludzi i ich cennego czasu. L2 nie jest grą dla osób które mają 2-3h dziennie wolnego czasu i nie ma co tu tego ukrywać. Grałem w L2 od C1 na koreńskim serwerze aż do stycznia tego roku i wiem raczej co jest dobre dla gildii ale wasze opcje nie wróżą świetlanej przyszłości. Grałem w wielu gildiach liderowałem itp zaczynając od Outcast kończąc na BMF i wiesz mi lub nie ale CP to dobry pomysł ale najlepszy to wspólnie się ubierać i robić więź z członkami klanu. To tylko moja osobista sugestia i nie chcę tutaj nikogo krytykować.

powodzenia kolego z selfcraftem :D na takich ratach kazdy by se mial sam crafcic to by nie nadazyl :) wyexpic spoila chociaz i latac samemu po matsy gl zwlaszcza ze tam bedzie pvp o te spoty

NIeskalany grałem w klanach jak AFL, OOWW, OOC czy też Tempesci i uwierz wiem co to jest CP. I CP jest tylko dobre jak jest się zgrają no lifów bez życia jak ja kiedyś i każdy kto gada inaczej jest po prostu "nie ten na umyśle". A co do self craftu jest x100 lepszy od klan craftu. I co to za problem samemu krafcić? Poza tym w klanie są inni ludzie? Którzy będą sobie pomagać? Klan craft to najgorsze co kiedykolwiek było. Po pierwsze w self crafcie jak wiesz, że robisz na siebie to 95% ludzi więcej z siebie daje co owocuje szybszym złożeniem eq, a po 2 we wszystkich klanach gdzie jest clan craft zapierdziela się na liderów. Chcecie to idźcie do IX Kohorty będziecie sobie biegaćw NG,a oni w C, a wy zanim coś zobaczycie to prędzej qutiniecie ;p. Poza tym mamy taką politykę w klanie, a nie inną. Jak coś nie pasuje to zachowajcie to dla siebie i grajcie w swoich cudownych klan craftach bądź CP.

Witam!

Mam przyjemność ogłosić powstanie nowego klanu zmierzającego na Eu Classica. Badaliśmy długo tematy Polskich klanów zmierzających na długo oczekiwany serwerek, ale niestety żaden tam nie zmierza.

Trzon klanu stanowi CP na którym graliśmy na wielu serwerach, ale już nam się nie chce grać w systmie CP bo jest on jak praca, a ta gra ma być przyjemnością, a nie katowaniem się codziennie w godzinach cp play timu.

Jeśli macie ochotę pograć w dobrym gronie, w klanie który nie gra w systemie CP to serdecznie zapraszam!

Cechy i obowiązki w klanie w skrócie :

- obowiązkowy ts

- gra bez systemu cp

- być wyluzowanym

- lubić pvp i nie bać się straconych %

- self craft

Podsumowując tworzymy ten klan by się dobrze bawić na serwerze z nadzieją, że uda nam się zbudować naprawdę coś fajnego. Klan jako jeden z nielicznych będzie operował bez systemu CP. który większość z tych klanów zniszczy. Powodzenia jakiemuś CP jak na tych rate quitnie mu BP, albo, że komuś po 7 miesiącach gry będzie się chciało dalej grać po 7h+ w cp play timie. U nas będziesz miał ochotę obejrzeć sobie serial to sobie go obejrzysz nikt nie każe ci siedzieć całe dnie! Chociaż na online będziemy zwracać też uwagę. Nie będzie u nas na pewno nikogo kto się będzie logował na 15 min dziennie, albo co parę dni na chwilę.

http://www.paradox.vhn.pl/forums.php

ZAPRASZAM!