[LineageII] Green Warriors

headerikv.jpg

Szukamy zdyscyplinowanych, sumiennych i niezależnych graczy - którzy znają i lubią Lineage II oraz dobrą zabawę. Nienawidzimy narzekania, spamerów, kłótni pozbawionych sensu. Może trochę przesadziłem z wyliczaniem ale lepiej powiedzieć wszystko na początku. Możemy zaoferować dobrą atmosferę, pomoc w questach, sprzęcie itp, więc nie potrzebujemy kłamców i złodziei.

Mile widziani ludzie z czasów starych kronik C+..

Wymagania :

- Min 1 rok stażu w grze, ewentualnie jeśli grałeś w inne gry mmorgp i szybko się uczysz przyjmujemy na okres próbny 2 tygodniowy

- Obecność na Teamspeak 3, nawet jeśli nie masz micro

- min 17 lat oraz kultura osobista

Klan GreenWarriors grał na takich serwerach jak: L2EX Khadia, L2 Destiny, L2 Survival, L2 Innova, L2 2012 (Tutaj z tą różnicą, że na tym serwie był pod nazwą FallenWarriors), L2 Pharos, L2 Glory, Abyss 50x, L2 Tenkai. Trwa rekrutacja na serwer na kronice Goddess of Destruction asima.ws (raty 10x)

Jeśli masz jakieś pytania proszę napisać do nas

kontakty :

[CL]Smoke : 36174371

[vCL]Iskra : 9130214

adres forum :

http://www.falmic.pl/forum

Zapraszamy i pozdrawiamy !!

Siema Iskra tu Fujiwar co ty nadal grasz w Lineage 2:P Stary ile w to można grać ty dla tej gry jesteś za stary hehe:D Życzę powodzenia na serwerze.

O siemasz, nadal giercuje w to. Tera trochę jak na razie za droga, a jedynie dobrze mi się gra w l2 na obecną chwile, a D3 za krótka (chociaż to mało powiedzane) i się dość szybko mi znudziła. Wpadnij się kiedy na tsa pochwalić screenami z tery online albo na forum zarzuć klanowe, chętnie pooglądam sobie twoje wyczyny w grze.

headerikv.jpg

Szukamy zdyscyplinowanych, sumiennych i niezależnych graczy - którzy znają i lubią Lineage II oraz dobrą zabawę. Nienawidzimy narzekania, spamerów, kłótni pozbawionych sensu. Może trochę przesadziłem z wyliczaniem ale lepiej powiedzieć wszystko na początku. Możemy zaoferować dobrą atmosferę, pomoc w questach, sprzęcie itp, więc nie potrzebujemy kłamców i złodziei.

Mile widziani ludzie z czasów starych kronik C+..

Wymagania :

- Min 1 rok stażu w grze, ewentualnie jeśli grałeś w inne gry mmorgp i szybko się uczysz przyjmujemy na okres próbny 2 tygodniowy

- Obecność na Teamspeak 3, nawet jeśli nie masz micro

- min 17 lat oraz kultura osobista

Klan GreenWarriors grał na takich serwerach jak: L2EX Khadia, L2 Destiny, L2 Survival, L2 Innova, L2 2012 (Tutaj z tą różnicą, że na tym serwie był pod nazwą FallenWarriors), L2 Pharos, L2 Glory, Abyss 50x, L2 Tenkai. Trwa rekrutacja na serwer na kronice Goddess of Destruction asima.ws (raty 10x)

Jeśli masz jakieś pytania proszę napisać do nas

kontakty :

[CL]Smoke : 36174371

[vCL]Iskra : 9130214

adres forum :

http://www.falmic.pl/forum

Zapraszamy i pozdrawiamy !!