LineageII - Wasze postacie

Wiele osob odwiedzajacych to forum gra w L2 wiec sadze ze warto pochwalic sie swoimi osiagnieciami ;-) podam tylko dwie (moje ulubione) postacie :mrgreen: chociaz mam jeszcze kilka fajnych ale to moze kiedy indziej :-P czekam na wsze screen'y :-D

Nick: Erendil

Rasa: Ork

Level: 78

Klasa: Doom Cryer

Zbroja: Dark Crystal Robe(a grade) + bizuteria(s grade)

Bron: Arcana Mace +8(S grade)

Zalety: wysysanie HP przeciwnika/Buffy

Wady: Mala ilosc MP

shot00002pq2.th.jpg

Nick: DarkIce

Rasa: Dark Elf

Level: 74

Klasa: Abbyss walker

Zbroja: Full Dark Crystallight(A grade) + bizuteia (A grade)

Bron: Dagger(A grad) - nie pamietam nazwy :P

Zalety: czesty atak krytyczny/szybkosc

Wady: slaba obrona/malo HP

shot00004ek7.th.jpg

Trudno ocenić jak dobre są te postacie nie znając ratów serwera. Chyba, że to oficjalny to bardzo przepraszam (nie grałem nigdy w Lineage)

na pierwszym raty x30 na drogim x10 i tu nie chodzi o to jak dobre sa postacie tyko kto kim gra :-P i odrazu poczatkujacy moga sie dowiedziec jakie rzeczy najlepiej uzywac dla jakich klas na jakim levelu :mrgreen:

No to luz to moja postac z Clientem Interlude na www.tehgamers.com server x30(za stary jestem na nizsze raty) server nie posiada systemu donate broni sa tylko donate poszczegolnych itemow jak binokle czapki strider zmiana nicku itp.

shot00003om4.jpg

http://img233.imageshack.us/my.php?image=shot00003om4.jpg

Nick: SpawnPL

Race: Human

Class: Duelist

Lvl: 80

Staff: Set S grade Imperial Crusader (heavy) Blyskotki S grade +4

Bron: Duale Tallum*Dark legion +5 +agrumented bonus do broni 15% HP 30% CP 10% MP

Zalety: Combo wykonane przez gladiatora jest najpotezniejsza wiązanka DMG z all postaci. Bez buffow z tymi dualami posiada 6k HP i 7k CP dobry def szybki atak(na duelist spirit) od 78 lvl sprawdza sie doskonale w walce z dystansu dzieki skillom Sonic Rage Sonic Blaster na 80 lvl jest nie tykalny na 20s dzieki skillowi Sonic Barrier. Oraz posiada skill ktory przyspiesza jego bieg na 20s oraz skille ktore powodoja ze poszczegolne rasy potworow sa slabsze w starciu. No i jeszcze skille ktore utrudniaja wejscie debuffom

Minusy. Dosc kiepski def magiczny, Bez skilla na speed jest wolny, do 72 lvl(czyli do skilla w ktorym ddostaje 7 poziom Sonic Focus) nie moze wykonac w pelni comba. Po czasie staje sie mołotonny.

Tak przy okazj tak żółtkowie grają !

A to ja ostatnio robiony !

Name: Radeon ♥

Klasa:duelista ;-)

Lvl:78 :arrow:

Serwer:eclopol :idea: ♣

Raty:Drop 200%większy exp 200%+ 8-)

Reszte widać na Gifie :mrgreen:

sonic_blaster_reset.gif

Kamael lvl20 obecnie nie gram bo jestem niepełnoletni i brakuje mi karty płatniczej

ja gram high rate gram elfem mam sh,th,pala,sr i cos jeszcze all subki na full lvl 85

Wiele osob odwiedzajacych to forum gra w L2 wiec sadze ze warto pochwalic sie swoimi osiagnieciami ;-) podam tylko dwie (moje ulubione) postacie :mrgreen: chociaz mam jeszcze kilka fajnych ale to moze kiedy indziej :-P czekam na wsze screen'y :-D

Nick: Erendil

Rasa: Ork

Level: 78

Klasa: Doom Cryer

Zbroja: Dark Crystal Robe(a grade) + bizuteria(s grade)

Bron: Arcana Mace +8(S grade)

Zalety: wysysanie HP przeciwnika/Buffy

Wady: Mala ilosc MP

shot00002pq2.th.jpg

Nick: DarkIce

Rasa: Dark Elf

Level: 74

Klasa: Abbyss walker

Zbroja: Full Dark Crystallight(A grade) + bizuteia (A grade)

Bron: Dagger(A grad) - nie pamietam nazwy :P

Zalety: czesty atak krytyczny/szybkosc

Wady: slaba obrona/malo HP

shot00004ek7.th.jpg