Linegae 2 PL - kilka pytań

Witam

Od wczoraj gram w L2, gra mi się przyjemnie, ale mam kilka pytań:

*Na jakich lvl`ach wybiera się subklase, pierwszą na 20 lvl`u, a dalej 40, 60 itd. ?

*Po wybraniu pierwszej subklasy, dostajemy coś, ala tokeny odwagi, które wymieniamy, na jakieś tam EQ, tak jest przy każdej nast. subklasie ?

*Mniej więcej, na którym lvl`u, kończą się zadania, i pozostaje grind i zadania dzienne ?

Jeśli SB coś jeszcze przypomnę napisze...

1. Subklasa to kolejna klasa, jaką możesz używać na swojej postaci. Do posiadania jej wymagane jest ukończenie kilku questów. Tobie natomiast chodzi o zmianę klasy. Jest ona na levelach 20, 40, 76 oraz 85.

2. Tak, przy zmianie klasy na lvl 40 i 85. Na 76 nie ma tego.

3. 40lvl.

@up bardzo dziękuję za pomoc, na razie proszę nie zamykać tematu...

Chwilowo odradzam grę na tym serwerze. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie co chwilę gra się sypie w postaci critical error.

@up Tez mam crashe co jakiś czas ale idzie grać nie jest to uciążliwe.

hmmm... mam 30 lvl, i żadnego crasha za sobą...

Ja do 65lvl'a miałem 1 crasha :S

Mam pytanko. Też jestem zielony jeśli chodzi o L2

Czy ulepszanie skilla pasywnego podnoszącego obrażenia od mieczy i obuchowych działa również z dwoma mieczami?

Jakie zbroje dla gladiatora człowieka, lekką czy ciężką?

Z góry dzieki za odp.

@up Glad zawsze w heavy armor biega.Jeśli chodzi o efekt skilla pasywnego,to tak on działa też na dual swordach.Gladiator to fajna postać do pvp,ale trochę ciężko się go expi.Jego podstawowe skille zadające damage wymagają energi sonicznej,a tą energię ładujemy odpowiednim skillem tylko,że to zżera dużo many,zostaje bić moby z czystych hitów,a znowu te zadają słabiutki damage.Wiem,że wiele osób koksa Glada używając pole,czyli tej halabardy powiedzmy.To jest podstawowa broń Warlorda ale glad też może tego używać.

Wielkie dzięki. Bardzo ułatwiłeś mi życie ;)

@up Spoko.Tu można zobaczyć Gladiatora w akcji,walka na Olimpiadzie.Prywatny serwer,kronika H5.

A może jakieś porady dla Dark Elfa -> Czarowyja (nie pamiętam, jaka jest finalna subklasea, tej klasy xD)...

ja mam takie pytanko, czy opłaca się grać summonerem? tzn czy jest przydatny w end game? etc

Hmm..Czarowyj,znaczy Spellhowler,na 76 levelu Storm screamer.Cóż można powiedzieć o tej klasie?Po prostu ofensywny mag dark elfów.Wyciąga największy damage ze wszystkich nukerów(czyli magów bitewnych),ale ma słaby casting speed,czyli wolno rzuca spelle.Dlatego warto zwrócić uwagę jaki robe(szata maga) się będzie używać.Chodzi o to żeby szata dawała bonus do casta znaczy szybkości rzucania czaru.Wiem,że na A-grade,czyli po 61 levelu robe dla czarowyja to dark crystal robe,a broń to arcana mace z acumenem(bonus na broni właśnie zwiększający casting speed).

okii, bardzo dziękuję, już wiem na co zwracać uwagę przy EQ... ;P

Witam

Od wczoraj gram w L2, gra mi się przyjemnie, ale mam kilka pytań:

*Na jakich lvl`ach wybiera się subklase, pierwszą na 20 lvl`u, a dalej 40, 60 itd. ?

*Po wybraniu pierwszej subklasy, dostajemy coś, ala tokeny odwagi, które wymieniamy, na jakieś tam EQ, tak jest przy każdej nast. subklasie ?

*Mniej więcej, na którym lvl`u, kończą się zadania, i pozostaje grind i zadania dzienne ?

Jeśli SB coś jeszcze przypomnę napisze...