Ziomeczki po obejrzeniu 15 odcinka nie mogę wyczymać do następnego tygodnia i muszę się dowiedzieć co się dzieje więc jak ktoś ma jakiś link do LN Re:Zero to niech podeśle oczywiście po angielsku bo w naszym języku takowego nie ma na 100%. tak właściwie to fajny dark souls w tym epku a odcinek 15/10
Link do LN - Re:Zero (ENG)
Odcinek nie mial jeszcze emisji w Tokyo TV a ty juz po angielsku bys chcial?:) Tez mnie zrzera ciekawosc ale czekaj na premiere i nie szukaj juz.
15 wyszedł już i jest nawet już przetłumaczony a LN powinien być bo na bazie tego przecież tworzą tego animca
Odcinek nie mial jeszcze emisji w Tokyo TV a ty juz po angielsku bys chcial?:) Tez mnie zrzera ciekawosc ale czekaj na premiere i nie szukaj juz.
i po co offtopa robisz?
jak nie wiesz o co pyta twórca tematu po co w ogóle zabierasz głos?
i to z błędem ortograficznym jeszcze....
masz na mangafox mymanga i innych, aż dziw bierze że samemu nie mogłeś użyć google @Aszino
Hmm racja sprawdziłem teraz i jest. Jakoś wcześniej nie przyszło mi to do głowy ponieważ słyszałem, że Re:zero to LN a na takich stronach nie dodają ich.
edit
Okazało się, że manga idzie w tym samym tempie co anime oraz, że jest ono na podstawie LN więc czekam na linka jak ktoś ma :>
Też podczepami się do prośby o namiary na nowelkę
Ziomeczki po obejrzeniu 15 odcinka nie mogę wyczymać do następnego tygodnia i muszę się dowiedzieć co się dzieje więc jak ktoś ma jakiś link do LN Re:Zero to niech podeśle oczywiście po angielsku bo w naszym języku takowego nie ma na 100%. tak właściwie to fajny dark souls w tym epku a odcinek 15/10