Link do rejestracj z bonusem

Siemka znalazłem takiego linka w necie :

http://eu-rp-leagueoflegends.pl

Czy ten link to fake czy prawda ???

A i są jeszcze takie komedy jak

thereisnourflevel-to odblokowóję przycisk graj

Ale ktoś pisał ze jest jakiś kod który daje 100 rp to prawda ???

Prawdą jest, że dostaje się na 3 lvlu 400 RP od riot'u. Jednak za wybicie 30 10 000 PZ i 20000 Riot Points (to chyba fake jakiś).

Fake jak 99.9% tego typu rzeczy.

2x up jakie 20000 ???? przeczytałeś dokładnie ?,i jeszcze z tego konta które tam założę mogę się zalogować na oficjalną stonę lola więc ?

Wszystkie strony z takiego typu bajerami to jedno wielkie gowno.

Możę argumenty dla czego i wgl coś więcej takiego spamu nie podrzebuję,i jak mogę tym kontem się zalogować na oficjalną stronę lola to chyba raczje nie fake a jeżeli tak to wytłumacz mi czemu

Możę argumenty dla czego i wgl coś więcej takiego spamu nie podrzebuję,i jak mogę tym kontem się zalogować na oficjalną stronę lola to chyba raczje nie fake a jeżeli tak to wytłumacz mi czemu

Bo nic nie ma za darmo. Takie strony tworzą osoby, które chcą abyś zarejestrował się przez ich reflink. Mają wtedy z Ciebie darmowe RPki.

Nie ma w adresie ref więc nie wiem,w każdym reflinku jest taki napisane np .../re....

Na serio myślisz, że Rito byłby w stanie oddać za darmo rp o wartoćci prawie tysiąca zł? Jedyne darmowe rp jakie teraz dostaniesz to te za 3 lvl.

up wartości prawie tysiąca zł weź się zamknij jak nie wiesz Jezu

3620+420 rp kosztuje 80zł

6450+850 rp kosztuje 140zł

Jeżeli 140 zł to prawię tysiąc to widzę twój wiek i twoje oceny ...

Na serio myślisz, że Rito byłby w stanie oddać za darmo rp o wartoćci prawie tysiąca zł? Jedyne darmowe rp jakie teraz dostaniesz to te za 3 lvl.

@KaBoomFinnek1 Niestety ale Silver ma rację, nikt nie rozdaje 5000 RP za samo to, że się rejestrujesz przez jakąś stronę, na dodatek nie jest to oficjalny adres Riotu. Wystarczy użyć troszkę rozsądku, żeby zrozumieć, że jest to zwykły phishing.

Może dlatego że wygląd strony jest inny i nie można zmienić języku ?

Zapewne jest to czyjs reflink tylko troche po tuningu

Wow sorry za pomyłkę, trochę wyolbrzymiłem, ale nie liczyłem na taką ostrą reakcję. Nie chcę nikogo oceniać, ale z autorem tematu nie ma szans na jakąkolwiek dyskusję. Tak a propo to na ile wyliczyłeś mój wiek z tej wypowiedzi (tak z ciekawości)?

Tak, autor tematu ma swoją teorie która, w jego mniemaniu, jest trafna,idealna i niepodważalna - to wnioskuje po jego wypowiedziach. Co do tematu - fake, sprawdzone info.

Tak samo spotkalem sie z falszywa strona steama. Brat dostal zaproszenie na steamie do znajomych. Zaakceptowal i ta osoba wyslala mu linka do wymiany cs lounge(stronka do obstawiania i wymiany itemkow z CS:GO). Wymiana jak najbardziej sie oplacala, po czym potwierdzil chcial dodac ta osobe na steam. Gdy kliknal add steam(czy cos w tem desen) przekierowalo go na falszywa strone Valve ze zmieniona jedna literka w linku. Brat sie probowal zalogwac na ta niby stronke od Valve po czym bylo to nie mozliwe. Pisalo ze trzeba jakiegos potwierdzenia. Chwile pozniej skapnelismy sie z ta literka ( zamiast l bylo i) i zmienil dane do steama. Podobnie jest z tym twoim linkiem, ktory jest reflinkiem albo inny badziewiem. Nigdy nic za darmo nie dostaniesz, jedynie za darmo to Cie moga naciagnac na cos i wydyma*. Pozdrawiam

Dobra to fake poczytałem i to fake do zamknięcia

I można też zobaczyć z tego że riot prawie nigdy nie daje żadnych jakiś bonusów ani darmowych rp,na święta kiedyś dawali a teraz jakiś system giftów za rp :D

Gościu,jaki właściwie był sens tworzenia tego tematu?Pierw upierasz się,że to jest prawdziwe,potem gdy inni mają lepsze argumenty nagle zmieniasz zdanie i piszes to co inni.

@Temutsi - to chyba dobrze, że zmienił zdanie pod naporem trafnych argumentów innych osób. Ty zapewne byś dalej szedł w zaparte, choć byłbyś w błędzie.

Tak, to fake.

Jeżeli 140 zł to prawię tysiąc to widzę twój wiek i twoje oceny ...

Jeżeli już komuś wypominasz wiek i oceny, to nie stawiaj chociaż "spacji" przed znakami interpunkcyjnymi.

Druga sprawa, wiadomo, że fejk, przecież to było wałkowane milion razy. Nigdy nie dostaniesz ot tak RP, Riot musi na czymś swoje miliony zarabiać.