Linked Accounts ESO PC i PS4

Witam

Potrzebuję rady bądź pomocy. Jak to z tym jest. Jak był darmowy weekend to pobrałem ESO, potem zorientowałem się, że mogę połączyć konta PC i PS4, to tak zrobiłem. Jak wchodzę w informacje o koncie to posiadam ESO na ps4 aktywną, natomiast na konsoli już jej odpalić nie mogę bo muszę kupić grę. Kupiłem ją kiedyś na PC, jeszcze jak był za nią abonament do płacenia, więc cebulą nie jestem.

Podpięcie konta PC pod PS4 nie pozwoli Ci grać na PS4. Aby tak grać musisz mieć wykupioną grę na PS4.

Ale jeśli na przykład chcesz z PC się przenieść na PS4 to napisz do supportu i powinni Ci zmienić wersję gry z PC na PS4.

Ok dzięki za odpowiedzi, teraz już temat jest mi jasny. W internecie szczerze powiedziawszy nie widziałem odpowiedzi na moje pytanie.

Ok dzięki za odpowiedzi, teraz już temat jest mi jasny. W internecie szczerze powiedziawszy nie widziałem odpowiedzi na moje pytanie.

Bo widzisz jesteśmy jedynym polsko języcznym forum TESO aktywnie działającym, ale jakbyś szukał na forach zagranicznych to raz, dwa byś znalazł. ;)

To jako, że jest to jedyne aktywne forum polsko języczne to pozwolę się zapytać w tym temacie, czy ktoś mógłby mi polecić jakąś gildie international albo polską? :) (nowy gracz, mający małe pojęcie o grze, samouk, mający sporo pytań) :)

Witam

Potrzebuję rady bądź pomocy. Jak to z tym jest. Jak był darmowy weekend to pobrałem ESO, potem zorientowałem się, że mogę połączyć konta PC i PS4, to tak zrobiłem. Jak wchodzę w informacje o koncie to posiadam ESO na ps4 aktywną, natomiast na konsoli już jej odpalić nie mogę bo muszę kupić grę. Kupiłem ją kiedyś na PC, jeszcze jak był za nią abonament do płacenia, więc cebulą nie jestem.