Najdroższe skarby, jeszcze jutro od 9.00 ma być również giermasz cyfrowy na stronie cdp.pl Będzie m.in. Dirt 3 w wersji steam oraz Wiedźmin 2 po osiągnięciu pewnego pułapu kupujących. Wszystko w cenie 10 zł.
Lista gier od cdp, które będą w Biedro od 10 lutego
Painkillery i dirt 3.
No i może coś tam jeszcze...
Lista zawiera kilka perełek Znając moje szczeście koło mnie bedą dostępne gry typu disney xD. za godzinę wybieram się zobaczyć jak się to prezentuje w najblizszej biedronce
Po egzaminie zajrze do biedronki w centrum. Ogólnie: dobrze było by dorwać sagę gothic, bo ostatnio moja dziewczyna chciała grac w noc kruka, a niestety mam uszkodzoną płytę ;( Dla siebie kupie najlepsze tytuły z listy czyli:
- Symulator kamieniołomu
- Tygrysek i uczta Puchatka
- EEP 8.0 profesjonalny symulator kolei
- symulator zamiatarki ulic
- Hannah Montana the movie
beke mam z ludzi co mówią o Starkrafcje albo łorhameże 400 setek :_( OMG
a tak szczerze to jakieś klasyczne RTS zakupie (gdybym nie miał StarCrafta i warhammerów to tez bym sobie zakupił
)
ŻYCZĘ UDANYCH ŁOWÓW
No nic trzeba ruszać do biedronki. Kupuję Gamebooka Two Worlds 2 i Chivalry.
JEstem abstynentem, przez co mam czasami dziwne obrazy przed oczami. Na przykład teraz widzę SYMULATOR ZAMIATARKI ULIC. Co się ze mną dzieje
Co do reszty, skubnąłbym parę tytułów już z samego rana soczyście cisnę pieniążkami o kasę
Wróciłem z biedronki i kupiłem Gamebooka Two Worlds 2 oraz Warhammera.
Niestety nie chcę mi przeczytać płyty Two Worlds 2, ale chyba mogę ściągnąć z neta i wpisać oryginalny klucz nie (klucz nie jest do aktywacji na Steam) ?
Ja dzisiaj idę po neverwinter i po coś A ten warhammer universe to jest dodatek ? Jakoś nic na necie nie mogę znaleźć o tym.
Obszedłem 6 biedronek, żeby znaleźć uniwersum warhammera, ale udało się zdobyć. Co do klucza TW 2 to nie jest to klucz na Steam.
Chcialem kupic sobie shogun 2 zmierzch samurajow i tropico 4 niestety w zadnej biedronce nie bylo. Nawet dirta 3 nie widzialem. Zastanawiam sie czy nie podejsc pod magazyn i zapytac sie czy by mi poszukali na magazynie te tytuly bo w koszu z grami nie ma.
Wysłane z mojego ZTE V967S przy użyciu Tapatalka
Ja za chwilę idę szukać po biedrach okolicznych, dam znać jak sytuacja wyglądała u mnie i jakie tytuły można było wychaczyć.
@blaumro
Mi chodzi o to czy jak ściągnę TW 2 z neta to jak wpisze oryginalny klucz to będzie działało multi ? Bo to że to klucz Steam nie jest to sprawdziłem, bo próbowałem wpisać na Steam.
Z tego co widzę nie wszystkie tytuły z tej listy są w biedronkach (zwiedziłem większość w mieście i nie ma Two Worlds 1 i nie tylko). Na nieszczęście jakach chytra baba wpadła do jednej z biedronek i prawie całe stoisko z grami wsypała do koszyka :/. Mimo wszystko i tak dorwałem niektóre z tytułów do mojej kolekcji min. Two Worlds 2.
SzymeX jak nie działa Tobie ta kopia Two Worlds 2 to bierz paragon i leć wymienić...
Na FB fanpagu CDP i na stronie jest konkurs- dokładnie jeszcze nie znam zasad ale jak osiągną 100% to Wiedźmin 2 będzie za 9.99. Jak dla mnie to rewelacyjna wiadomość
Mam nadzieje że w mojej okolicy będzie jeszcze co brać.
Właśnie wróciłam, byłam w 2 biedronkach w moim mieście i nic, ani Neverwintera, ani warhammera lipa trochę. Do którego jest ta promocja?
Kurcze , próbuję wejść na cdp.pl a tu taj info ,że strona jest przeciążona :/ A ja chcę mojego wiedźminka :C.
Trzeba chwile odczekać ale ładuje się Jeszcze 50 % i wiedźmin 2 będzie z 9.99
Nie przytulilem starcrafta, ale udalo sie uniwersum warhammera kolekcje juz mam pelna. Wieczorem jeszcze ide posepic moze cos bd. Duzo gier nie widzialem lub zostaly wykupione, pelno bylo gier darmowych i tych disneya
Ja szukałem chivalry, ale nie znalazłem, widziałem za to starcrafta i warhammera 40k
Dorwałem Neverwinter'a 2! Na około 100 pudełek, był 1 Starcraft, 1 Hard Reset, 1 Warhammer i 1 właśnie Neverwinter. Reszta to jakieś gry (?) Hannah Montana, Twilight, Kubisie Puchatki i inne pierdoły.
U mnie same pierdoły dla dzieci od 7 rano sprzedali chyba tylko 2 kopie Two wordls 2 i nic po za tym, nadal czekam na dodatki do war2 i AlienvsPredator, co jakiś czas spoglądam bo mam biedronke praktycznie na podwórku ;p