Lista gier od cdp, które będą w Biedro od 10 lutego

Ja zdobyłem perełkę czyli Divinity Antologię (3 części gry + soundtracki, plakaty, naklejki, 132 stronicowa książka). Do tego kupiłem Neverwinter Nights 2 oraz najnowsze Divinity Dragon Commander.

6 biedronek 0 gothic-kow lipa ani nic lepszego wszystko powybierane

U mnie na miasto 2 biedronki z czego jedna nieczynna, a w drugiej same gry dla dzieci prawie, udało mi się tylko dorwać Two worlds 2 i Chivarly.

Ja obskoczyłem dwie biedronki obok mojego bloku i same Kubisie puchatki były praktycznie

NA cdp sa ale starcrafta ni ma :(

Ja chce tylko Warhammera 2 złotą edycje, Divinity Antologię i może newervinter... ale zależy w jakim pudełku to jest

Niestety w tym biednym, małym, niebiesko-białym pudełku. Przynajmniej kilka tytułów takich, jak właśnie NWN 2

Jest stabilnie ale ogółem bieda na 4 zwiedzone sklepy. 90% to buble.

obskoczyłem 3 Biedy Donka (Biedronki :D) i w żadnej nie było tych tytułów które znajdują się w tej liście..., no może kilka ale tych gier było tyle co kot napłakał i nawet bym ich za 5 zł nie kupił :P, szkoda że Wormsów nigdzie nie było ;/

Jest stabilnie ale ogółem bieda na 4 zwiedzone sklepy. 90% to buble.

Wiesz co to zazdrość? bo właśnie to czuje

Myslicie ze jutro bedzie jakas dostawa czy cus ?:D

No, a do kiedy są te wyprzedaże ? myślę, że powinni coś dorzucić bo jednak na sklep to mało tych gier było z tego co dzisiaj widziałem

Ponoć trwa to do 23 lutego.

Pytałem się cdp na facebooku i mówili ze gry są wykładane jednorazowo. Czyli jak zostaną z jednego sklepu wyprzedane to już nie będzie.

;O ŻAL! no to moto w tyłku załączony i trzeba szukać gier po mieście

Spoko, jedynym ratunkiem są jeszcze kody na Alledrogo w takim razie :D

Na CDP można dziś kupić Wiedzmina 2 za 9,99

Spelfors, starkraft i dwa łorhammery.

Tak dokładnie sprawdźcie jeszcze cyfrową wyprzedaż, która jest tylko dziś - https://cdp.pl/t/kategoria/polecane?utm_source=lowcygier&utm_medium=news Tanio jest Dirt 3, Euro Truck Simulator 2, Kingdoms of Amalur Reckoning, Disciples III Złota Edycja, Tropico 4 złota edycja, czy Wiedźmin 2

Zabójcy Królów. Wszystkie gry są po 10 zł.

W mojej biedronce była Deponia 2 i na niej była przyklejona mała karteczka z napisem "specjalny prezent od cdp na darmową grę na stronie cdp.pl* " a pod tym małym druczkiem " *więcej informacji na stronie ...." i tu nie jestem pewien tego co pamiętam a zdjęcia nie zrobiłem :/ "... cdprojekt.pl" I chyba coś było jeszcze na końcu ( po / ) ale nie pamiętam co . No i tu moje pytanie bo obszukałem obie strony (cdprojekt i cdp ) i na żadnej nie ma nic o tej promocji - więc czy to jest na przez nich wybrane gry (pewnie tak ) czy na taką jaką ja chcę ?

A drugie pytanie brzmi czy na cdp.pl promocje można łączyć ? Bo znalazłem również grę Disney Universe wraz z którą jest promocja na 10 zł na dowolną grę ( wiem bo czytałem regulamin który akurat udało mi się znaleźć ). I jeżeli można to czy dało by się tak zrobić ,że jak jest teraz ta promocja na wiedźmina 2 ,że kosztuje te 9.99 zł i ja bym dołożył moją promocję z gry to bym dostał wieźminka 2 za darmo ?