Mówiąc saga ice wind dale mają na myśli tylko 1 część z dodatkiem czy 1 cześć i 2 ?
Lista gier od cdp, które będą w Biedro od 10 lutego
U mnie jest jednak 14 biedronek i to mi się udało dzisiaj zdobyć śmigając samochodem od jednej do drugiej w południe... Już wszystko tak pokradzione, że szok
trzeba się spinać i latać do takich sklepów co są gdzieś na obrzeżach miasta lub z daleka od szkół czy osiedli...
W każdym bądź razie dzień owocny. I ten TW to jest w dwóch edycjach , ale ja wybrałem tą konkretną.
Postał był tylko w jednym sklepie w liczbie 1
Ten kodzik na free grę dał mi w sumie na półkę 8 tytułów: Abbyae des Morts, Viriax, Verminest, Teenagent, Red Spheres, Hydorah, 8bit killer i Maldita Castilla.
Dla mnie to była jedna wielka lipa...
Byłem w 2-óch biedrach i w każdej był strasznie mały wybór...
Polowałem na Wormsy i Vikinga, a nie znalazłem dla mnie nic interesującego. W ogóle widzieliście w jakichś biedrach tytuly, których szukam?
Chyba nie widziałem żadnego z tych dwóch. Ja wyłapałem Uniwersum Warhammera, Two Worlds 2 i Lost Planet: Colonies Edition.
Ja u mnie w biedronce widziałem Vikinga.
Ja byłem w jednej i kilka gier takich samych. Kupiłem jedynie Eadora oraz Universe at War Earth Assault. Był Painkiller ale dla mnie to nic interesującego. Polowałem na Demigod czy Sagę Icewindale a tu taki klops ...
Ja chciałam Devila i Sage Gotchic, niestety brak, ale kupiłam za to: Dungeons, The first Templar i lost Planet
Jednej gry nie kapuje, jedna jest świetną, 3 natomiast leży w foli
Oczywiście obleciałam swoją biedronkę, w Łodzi, Szczecinie oraz w Stargardzie Szczecińskim i nie było nigdzie ani Devila ani Gothica...
Hmm co sądzicie o Demigod zna ktoś tą grę ? Bo szukałem jej w Biedrze i nie było ;/ tylko sam Król Futbolu i inne syfy
Demigod to chyba taka pseudo MOBA była. Podobno opanowana jest już przez różnych boterów, hackerów itp.
@Sewei u mnie w każdej biedro jaką odwiedziłem był DMC 4 ;d
Wygląda ciekawie. U was w Biedrach też były te same gry w różnych ilościach ?
Tak. U mnie połowa gier to były Kubusie Puchatki itp.
CD Projekt opróżnia magazyny z gier, które się nie sprzedały. Wiadomo, że większą część z tego będą stanowić gry dla dzieci.
Czyli będą dostawy nowe albo coś ?
Ktoś wcześniej pisał, że dostaw już nie będzie.
Dostawy będą, ale znikome i tylko przez pewien okres.
Niestety, ja nie wyłapałem ani dodatku do Warhammera 40k 2 Retribution, ani sagi Gothic ;/
Bez sens, że dali te same gry i syfy dla dzieci. Cóż pozostaje chyba allegro ;/ chyba, że wiecie gdzie kupić tanio gry oprócz allegro
U mnie widziałem Retribution. Patrzcie. Możn by się dogadać. Jeden przelewa aksę, drugi kupuje u siebie i mu wysyła
No nie byłoby to takie głupie