To co miałeś na Deponi to też jest na Two Worlds2 i masz w pudełku karteczkę gdzie pisze: "Wypróbuj cdp.pl odbierając upominek od nas-darmową grę" i tam kod i pomoc jak go wporwadzić.
Lista gier od cdp, które będą w Biedro od 10 lutego
I na prawdę na każdą grę to jest ? Bo się zastanawiam ciągle :/ A tam to z Disney Universe ? Można łączyć z innymi promocjami ?
Odwiedziłem dziś 4 z 13 biedronek w moim mieście i udało mi się wyciągnąć tylko StarCraft'a. Teraz muszę iść do pozostałych 9 i przegrzebać kosze w poszukiwaniu Worms'ów
Ja dorwałem Neverwintera 2, Warhammer: Dawn of War 2 i Warhammer Dark Crusade.
Jak oceniacie moje zdobycze? Dodam, że w Neverwintera chciałem od dłuższego czasu zagrać.
a ja miałem farta
polowałem tylko na Penumbrę i akurat była w 1. Biedronce (tylko 1 sztuka)
Ja dorwałem Neverwintera 2, Warhammer: Dawn of War 2 i Warhammer Dark Crusade.Jak oceniacie moje zdobycze? Dodam, że w Neverwintera chciałem od dłuższego czasu zagrać.
Zamiast dark crusade kupilbym universe ta sama cena a 4 gry w pudelku ^^ Ja jeszcze na nacie wysepilem 2 gry siedzialem chyba z 1h i f5 robilem ale sie udalo xD Btw duzo ciekawych gier na cd jest ktorych w biedrze u mnie nie bylo
Ja zdobyłem perełkę czyli Divinity Antologię (3 części gry + soundtracki, plakaty, naklejki, 132 stronicowa książka). Do tego kupiłem Neverwinter Nights 2 oraz najnowsze Divinity Dragon Commander.
Jedyna gra której szukam... sfhjkfagflafg dobrze że w Bydgoszczy kilka jest tych biedronek... ale wątpię już.
6 biedronek 0 gothic-kow lipa ani nic lepszego wszystko powybierane
A widział ktoś może DemiGoda?! Kupiłbym 3 sztuki...
Biedra nei rozlozyla dobrze tych gier np u mnie w 2 bylo kilka divinity a 0 starcraftow neverwitera gothicow chyba ze na magazynie chlopcy przytulili je i drozej sprzedadza. Kto nie znalazl danej gry szybko na cd wchodzic promocja sie konczy. Tam sa prawie wszystkie starcrafta nie ma niestety
Udało mi się kupić Wiedźmina 2 za 9,99 zł
Jak ktoś chętny to tutaj macie, wersja nie na steama.
Czy mógłby mi ktoś głębiej wyjaśnić to co avitus mi przekazał ? Bo nie rozumiem czy to jest kod na wybraną przez nich grę czy grę którą JA wybiorę ( np . wiedźmin 2 ) I czy ta promocja 10 zł z Disney Universe łączy się z aktualną promocją wiedźmina 2
Biedra nei rozlozyla dobrze tych gier np u mnie w 2 bylo kilka divinity a 0 starcraftow neverwitera gothicow chyba ze na magazynie chlopcy przytulili je i drozej sprzedadza. Kto nie znalazl danej gry szybko na cd wchodzic promocja sie konczy. Tam sa prawie wszystkie starcrafta nie ma niestety503 Service Temporarily Unavailable
O tak. Nie mam na co liczyć. Poza tym.... kilka divinity... gdzie ja mieszkam, że u mnie nie ma
Polowałem na Van Helsinga i trafiłem na ostatnią sztuke !!@!
Ja miałem listę za którymi tytułami mam się rozglądać. Udało mi się wyhaczyć ostatnią sztukę Van Helsinga z czego jestem zadowolony. Jutro druga runda mam nadzieję że równie udana.
Mi sie udało dostac Two Worlds 2 w 1 biedronce zostały jeszcze 3 jutro do ogarniecia Chciałęm jeszcze val helsinga shoguna i tropico 4 ale nie było.Zobaczymy jutro
U mnie w mieście pełno Tropico akurat było.
Ehh szkoda ze nie bylo u mnie ale jeszcze sa 3 biedronki zobacze jutro moze trafie.
A ja od 5 biedronek latam za Two Worlds II :/
A oto moje łupy
Blood Bowl
Dawn of War 2
Van helsing
Całkiem nieźle, ale do wymarzonej listy brakuje.
Mam około 5 biedronek w mieście. Byłem o 7 rano w 1 i kupiłem : Aliens colonial Marines EDYCJA LIMITOWANA, Divinity Dragon Commander, Chivarly Medieval Warfare (Gamebook). Były tylko 1 kopie tych gier .
Po ciula im moje miejsce zamieszkania nr itp w aktywacji two world 2 ? Hmm? wiecie moze.
Mozna podac inne ?