Lista graczy 22 marzec

Witam

Czy ktoś będzie kupował najdroższy pakiet wczesnego dostępu?

Można zrobić jakąś listę graczy na start.

Ja jestem tylko ciekaw co do serwerów, czy będzie EU serwer.

Co do takiego headstartu. Tak mi się wydaje, ale IMC dlatego to robi, aby mieć jeszcze czas na dopracowanie gry na open bete dla wszsystkich.Przynajmniej nie doświadczymy botów przez 3 miesiące. Każdy kto śledzi KTos wie co się tam dzieje. Głównie chodzi o balans klas, bugi i optymalizacja. Osoba kupująca pakiet wcześniejszego wstępu wiec co go czeka. :)

Ja startuje za tydzień.

Ja kupie , ubolewam tylko nad tym że będzie olbrzymi dysbalans miedzy obecnymi graczami a tymi co za 3 mechy otrzymają dostęp

Ja nadal sie zastanawiam, mocno sie zastanawiam. 200zl droga nie chodzi. W 3 miechy to nolajfy pozakladaja gildie i bd dominowac we wszystkim i gra bedzie RIP. Ja juz szczerze nie pamietam gry ktora startowala tego samego dnia dla wszystkich.

tylko, że pewnie na OB otworzą nowy server ala ArcheAge :), więc żadnego dysbalansu nie będzie, każdy pójdzie gdzie będzie chciał grać

Na bank można liczyć naszą gildię :) Będzie nas pokaźna garstka na starcie 22 marca, mam nadzieję, że sporo Polaków wystartuje i będzie dobra zabawa. Rozdam również w konkursie jeden Founder Pack :D Będzie się działo hyhy..

Też mi się wydaje, że zrobią to tak jak w AA i muszę przyznać, ze to wcale tak tragicznie nie wyszło a serwer dalej dobrze prosperował. Może dodadzą przenoszenie postaci na inny co też byłoby dobrym wyjściem.

kupiłam za 10$ grałam wcześniej i jak najbardziej tęsknię za tą grą :) stare dzieje i klimat rodem z Ragnarok Online <3

Kupiłem lecz nie grałem :)

22 marca, nie marzec...

Ja pewnie kupię.

Gralem wczesniej na alfie i musze przyznac, ze nie pamietam kiedy ostatnio jakas gry przyniosla mi tyle frajdy co ToS. Pakiecik za 10 euro wydaje mi sie bardzo fajny, bo dostajemy do tego jeszcze pkt o wartosci 15dolarow wiec, mamy cos jeszcze oprocz samego headstartu :)

Nowa data startu to 29 marca. Dokładnie wtorek. Godzina 8:00. Ktoś nie ma ekipy a chciałby pograc z ts3 w tle? Ze mną będzie parę osób i miloby było powiekszyc ekipę. Pisać pw

Witam

Czy ktoś będzie kupował najdroższy pakiet wczesnego dostępu?

Można zrobić jakąś listę graczy na start.

Ja jestem tylko ciekaw co do serwerów, czy będzie EU serwer.

Co do takiego headstartu. Tak mi się wydaje, ale IMC dlatego to robi, aby mieć jeszcze czas na dopracowanie gry na open bete dla wszsystkich.Przynajmniej nie doświadczymy botów przez 3 miesiące. Każdy kto śledzi KTos wie co się tam dzieje. Głównie chodzi o balans klas, bugi i optymalizacja. Osoba kupująca pakiet wcześniejszego wstępu wiec co go czeka. :)

Ja startuje za tydzień.