Lista graczy SWTOR

Witam. chciałbym aby w tym temacie zapisywały się osoby które grają w Star Wars the old Republic. Umożliwi to innym graczom lub osobom zweryfikować gdzie gra więcej osób z tego forum. Mam nadzieję że pomoże to osobom które zaczynają przygodę jak i weteranom danego tytułu zmienić może serwer :)

Wzór:

Nick: Septhimuss

Klasa:Commando

Serwer: The Progenitor (RP.PvE populacja:Standard)

Gildia: Republika:Ostatni Batalion,Imperium:Szopy Pracze Wymiatacze-->(ok 40 aktywnych graczy każdego dnia)

Zapraszam do wpisywania się i życzę miłej gry oraz weekendu:) Niech moc będzie z wami Padawanie !!!

Odpowiedź na pytanie czy warto zagrać w SWTOR znajdziecie tutaj---->>> Link

Nick: Miisiekowy/Cildrib/Nolgodn

Klasa: Assassin/Powertech/Operative

Serwer: Tomb of Freedon Nadd(PVP)

Gildia: nie mam

Nick:Aethern

Klasa: Sith Marauder

Serwer:Tomb of Freedon Nadd

Gildia: Nawet nie pamiętam nazwy, jakaś randomowa

Witam. chciałbym aby w tym temacie zapisywały się osoby które grają w Star Wars the old Republic. Umożliwi to innym graczom lub osobom zweryfikować gdzie gra więcej osób z tego forum. Mam nadzieję że pomoże to osobom które zaczynają przygodę jak i weteranom danego tytułu zmienić może serwer :)

Wzór:

Nick: Septhimuss

Klasa:Commando

Serwer: The Progenitor (RP.PvE populacja:Standard)

Gildia: Republika:Ostatni Batalion,Imperium:Szopy Pracze Wymiatacze-->(ok 40 aktywnych graczy każdego dnia)

Zapraszam do wpisywania się i życzę miłej gry oraz weekendu:) Niech moc będzie z wami Padawanie !!!

Odpowiedź na pytanie czy warto zagrać w SWTOR znajdziecie tutaj---->>> Link