Lista osób Forsaken World

Jak powszechnie wiadomo, nie wszyscy dostali się do 1closed bety FW. Komu udało się dostać proszę pisać tu(wiadomo, w kupie raźniej :D), ewentualnie nicki jakie będziecie mieć, jak się zbierze większa grupka można spróbować z gildią.

To zaczynam, ja się dostałem, będę miał nick prawdopodobne Might, jak nie to Aranisus. Prawdopodobnie Warrior

Ja się dostałem. Nick michalmat albo robak24. Będę grał protecktorem.

Mnie też się udało dostać. Nick pewnie leny lub coś w tym guście. Co do postaci to jeszcze nie jestem pewien, może Strzelec albo Wampir. Chociaż Wampirem pewnie będzie grało bardzo dużo osób ze względu na jego "fajność".

Nick: Oxox

sporo osób się dostało z pl, i drugie tyle się niestety nie dostało, wnioskuje po innych stronach Polskich dotyczących FW.

Nick Weandil,co do klasy jeszcze nie wiem :)

Ja tez będę grał Nick: MichuPL , jeżeli chodzi o klasę postaci to jeszcze nie wiem , pozdrawiam

Ha! Ja też się dostałem. Będę grać raczej assasynem. A w CB da się tworzyć gildię? Czy to dopiero w OB?

Ha! Ja też się dostałem. Będę grać raczej assasynem. A w CB da się tworzyć gildię? Czy to dopiero w OB?

Da się tworzyć gildie już w pierwszej fazie CB z tym że będą dostępne tylko jej podstawowe funkcje.

Nick : Volgerd

;)

Nick: Dupeczkaa lub DirtyAmeno

Assasin

nick: Hyberius klasa nie wiem jeszcze

Dostałem się. Nick Sagan07 lub Sagan.

Czaroos, nie wiem jaka klasa :).

No to wpisze się i ja nick:Kiovan

Wygląda na to ,że ja również się dostałem ; )

Czy to mozliwe bym nie dostal jeszcze powiadomienia od pw o tym czy zostalem wybrany czy nie?^^

21.10.10 dostalem

Congratulations!

You have been selected for the Forsaken World beta. Please follow these steps in order to complete the registration process

1. Go to www.perfectworld.com

2. Login using your Perfect World Entertainment username and password.

3. Click on the "My Account" link.

4. Click on "Redeem Beta Keys".

5. Enter in the key below.

klucz

You will receive an email notification when your beta account has been activiated with more information on how to log in and play!

Poza tym mailem nic do mnie do dnia dzisiejszego nie przyszlo :D tzn, ze mnie olali ^^?

Powinieneś jeszcze dostać maila zatytułowanego "Explore Forsaken World with a Friend or Two" i tam w temacie dają Ci dwa nowe klucze. Jeśli to masz to znaczy ,że się dostałeś,jeśli nie ... to sam nie wiem ^.^

Może warto by pomyśleć o jakiejś gildii na beta testach... pewnie ułatwiło by to komunikacje pomiędzy polskimi graczami.Mam 2 klucze jeśli ktoś będzie chciał to chętnie podaruje. Bety zaczynają się 27 marca?

Może warto by pomyśleć o jakiejś gildii na beta testach... pewnie ułatwiło by to komunikacje pomiędzy polskimi graczami.Mam 2 klucze jeśli ktoś będzie chciał to chętnie podaruje. Bety zaczynają się 27 marca?

Cale szczescie nie trzeba czekac az do marca i rusza 27 pazdziernika ;p

Serdecznie witam wszystkich!

Zapraszam na portal poświęcony Forsaken World: http://forsakenworld.mmovault.pl/ oraz do podforum promującego gildię, która ma zamiar powstać na CBT oraz istnieć na OB jaki i dalej: PODFORUM!

Jeszcze raz serdecznie zapraszam!