Little Big Planet 2 - problem z uruchomieniem

dostałam w Playu Playstation 3 z grą Little Big Planet 2, oczywiście wszystko jest oryginalne, ale mam problem :/ Ponieważ posiadam stary telewizor i on ma tylko 2 wejścia - czerwony i zółty, nei ma wejścia SCART (nie przewidziałam tego :unsure:), ale mimo to że ten biały jest odłączony to działa dźwięk i obraz itd. Niestety gdy wkładam płytę do PS3 (nadrukiem do góry) to kręci tą płytą chwilę, a później nagle przestaje, a na ekranie nic się nie pojawia :/ Z DVD jest tak samo :/ Pomóżcie :(

Musisz sobie kupic model televizoruw LCD i HD ready i kabel hdmi lub telewizor z 3 wejścami na EURO i kabel do euro oczywiście <_<

Yyy, nie znam sie na tym, ale zawsze jak cos nie dzialalo mi na kompie, to sprawdzalem u jakiegos znajomego, jak jest u niego. Wiec proponuje zabrac ps3 do kogos, kto ma nowszy TV i przez HDMI podlaczyc pleja i sprawdziczy czy dziala. Jesli wszytsko bedzie ok, no to mozesz dzialac na sowim polu.

Mowie, nie znam si ena tym, ale kumpel ma jakiegos starego TV i on dostal w zestawie jakies tam przejsciowki, dzieki ktorym wszystko moze spokojnie podpinac. Jesli takowych nie masz, to moze dostaniesz w sklepie ;f.

Okazało się, że to nie wina telewizora (sprawdzałam również ps3 na nowszym), tylko zepsutego napędu :( Dopiero kupiłam i już muszę wymieniać lub naprawiać :/

Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc :)

Temat został zamknięty. Powód: OKi doki.

dostałam w Playu Playstation 3 z grą Little Big Planet 2, oczywiście wszystko jest oryginalne, ale mam problem :/ Ponieważ posiadam stary telewizor i on ma tylko 2 wejścia - czerwony i zółty, nei ma wejścia SCART (nie przewidziałam tego :unsure:), ale mimo to że ten biały jest odłączony to działa dźwięk i obraz itd. Niestety gdy wkładam płytę do PS3 (nadrukiem do góry) to kręci tą płytą chwilę, a później nagle przestaje, a na ekranie nic się nie pojawia :/ Z DVD jest tak samo :/ Pomóżcie :(