Jeśli podobało się wam anime to na pewno wiecie że ma być Live-action Attack on Titan x2 ?
The first film Attack on Titan will premiere on August 9, while the second film will premiere on September 19th.
Link do trailera (mnie przeszły ciarki )
Jeśli podobało się wam anime to na pewno wiecie że ma być Live-action Attack on Titan x2 ?
The first film Attack on Titan will premiere on August 9, while the second film will premiere on September 19th.
Live-Action czyli co konkretnie? Normalny film na podstawie anime tak?
Si :> widać na trailerze fajne efekty nawet jak na film na podstawie anime
Zapowiada się, że będzie nawet nawet...
Byle nie zepsuli tego jak niektórzy inni, a będzie to udany film.
Chętnie poczekam sobie na ten film, bo długo już na nic nie czekałem
A ja to już wolę GitS'a ;x SnK jakoś nie bardzo mi się spodobał, nie moje klimaty i przesadny dramatyzm ;0
Seria raczej mi się nie podobała i do tego jeszcze film normalny. To się nie może udać, jak każde takie przedsięwzięcie.
Niestety jak na razie nie widziałem żadnej dobrej produkcji takiego typu
Ogladalem juz ... nie polecam ... umywa sie do Anime ... mozecie obejrzec z ciekwaosci ale nic fajnego tam nie zobaczycie
wiadomo bo to film :0 pokaż mi jakiś film pełnometrażowy z dobrymi efektami i w miarę połączona fabuła co do odpowiednika anime bo ja jeszcze takowego nie znalazlem :/