Witam, wpadłem na pomysł nagrywania czegoś w stylu freemans mind (taka seria na yt, chodzi głównie o role playing) w wersji live stream aktualnie zabawa w tera online
Live stream RP
Co to za podróba Graby ? Prawie dałem się nabrać i prawie wszedłem.
I tak nie ma po co wchodzić, filmiki się tną. A podszywać się pod innego Videomakera nie jest ładnie.
Nigdzie nie napisał, że on to użytkownik tego portalu(gdzie wszyscy widzą w każdej rzeczy żydowski spisek) a.k.a Grabkien(ten co ma logo DeadMaus'a w avku)
Niech se nagrywa a wy już dajcie spokój z tym.
nie da sie tego ogladac, non toper tnie, dno!
Musze przyznać, że tnie się niemiłosiernie
@down
Jak sugerujesz, że u kilku osób się tnie i jest to z ich winy to powodzenia w dalszych streamach. Z grabą chodzi nam o to, że jest "forumowy" streamer, który ma taką samą ksywkę, więc wszyscy biorą Cię za podróbe. Widzę, że jako jedna z niewielu osób nie umiesz znieść krytki. Pozdrawiam
1. Używam nicku Graba od 12 lat więc raczej się nie "podszywam" pod siebie
2. Chciałem przynieść tylko trochę zagranicznego humoru
3. Skoro się tnie to można to naprawić >.<
4. Ale zapominałem że w Polsce tylko hejtują więc wracam do angielskiej społeczności
@up
Nie ja widzę różnice między krytyką a hejtowaniem, mówiąc że można to naprawić miałem na myśli że u siebie coś pogrzebie
Wracasz do "angielskiej społeczności" ? O jak kur%^$% hu$%^ szkoda :/ . Tak nam bedzie brakowac twoich tnacych sie filmikow :/
Nie no bez jaj chlopie, slideshow to nie w Polsce.
Albo wy jestescie jacys inni abo mi sie wydaje? Jak gosc moze podszyac sie pod niego bedac zarejestrowany od 2 lat?....
Witam, wpadłem na pomysł nagrywania czegoś w stylu freemans mind (taka seria na yt, chodzi głównie o role playing) w wersji live stream aktualnie zabawa w tera online