Loading screen

Znalazł ktoś sprawdzony sposób na niekończący się loading screen? Zaraz po zalogowaniu, przed wyborem postaci... Próbowałem uruchomić grę w 32 bitach, oraz 64, z folderu z grą i jeszcze kilka innych rzeczy... Jakieś pomysły? Moja specyfikacja:
Karta graficzna: Geforce gt 430
Procesor: AMD Athlon II X2 B26
Ram: 12 GB

Poczekałem dłużej i dostałem powiadomienie "lost connection due inactivity"... Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Jesteś pewien, że twoja specyfikacja spełnia wymagania sprzętowe TESO? Procek oraz karta graficzna to raczej już starocie jak na dzisiejsze produkcje, i nie rozumiem do czego potrzebne jest Ci te 12 gb RAM'u przy takiej specyfikacji. Możliwe, że gra nie zdąży się załadować przed uznaniem przez serwer zbyt długiego oczekiwania na połączenie. Co jak co ale TESO ładuje się długo nawet na dużo mocniejszym sprzęcie. Pamiętam jak odpalałem TESO na starym GTS 450 1GB oraz i3 2x3.1 Ghz, mogłem włączyć grę, pójść zrobić sobie kolację i wrócić jeszcze przed pełnym załadowaniem :/

procek kolego ....procek karta to samo nie wiem po co CI 12gb ramu tak nawiasem mowiac ? chociaz na 1360 moze odpalisz. ogladnij filmik jak ustawic teso w firrwalu by szybciej sie ladowal + odpalax 64bit jak masz takiego windowsa.

Gra załadowała się finalnie po 23 minutach... 12 gb ramu jest mi po to, że komputer ten idzie do rozbudowy i niedługo kupuje nową płytę głowną i procek, a sama gra chodzi w 40fps na wysokich bez cieni ^^

Od razu się spytam. Jakie addony polecacie do gry w TESO? Jak na razie zainstalowałem Advanced UI

Reakele usuń drugi post i umieść go w poście pierwszym, bo za to można dostać ostrzeżenie. Co do addonów to: Skyshards, Lorebooks, Harvestmap, Destinations to są takie totalne podstawy, ale na start śmiało wystarczą. Co do Twojego problemu z grą to obstawiam, że uruchomiłeś ją poraz pierwszy i dlatego tyle to trwało, bo za pierwszym razem gra musi sobie tam przeskanować parę rzeczy i dobrać odpowiednie ustawienia, za kkolejnymi razami będzie już normalnie.

Chcesz instalować addony jak ci się gra uruchamia 23 min? ^^, to tak trochę bez sensu, gdzie addony bardziej przedłużają uruchamianie gierki.

@WilQun przeczytaj co napisałem nad Tobą :P

Znalazł ktoś sprawdzony sposób na niekończący się loading screen? Zaraz po zalogowaniu, przed wyborem postaci... Próbowałem uruchomić grę w 32 bitach, oraz 64, z folderu z grą i jeszcze kilka innych rzeczy... Jakieś pomysły? Moja specyfikacja:
Karta graficzna: Geforce gt 430
Procesor: AMD Athlon II X2 B26
Ram: 12 GB