Loadout - Crashe/freezy

Siema,

Od premiery Loadout odrazu zacząłem grać. Niestety ale gdy gram gra ''freezuje'' i muszę ją wyłączyć przez menadzer zadań (pisze brak odpowiedzi przy niej). Co najdziwniejsze te freezy/crashe są przy: zakończeniu rundy (najczęściej), przejęciu punktu,zebraniu jakiejś broni.

Probowałem już:

-Zmienić ustawienia graficzne w grze

-zmienić zgodność,

-przeinstalować,

-sprawdzić spójność plików,

-uruchomić jako administrator

Proszę o pomoc!

Win 8

Inetl i5-2500

8 GB RAM

NIVIDIA GeForce 8600 GTS

moze twoj antyvirus blokuje pliki gry dlatego cos takiego sie dzieje z gra sproobuj wylaczyc antyvira moze cos pomoze pozdrawiam CienUpadlego (add me in the game )

Miałem dokładnie ten sam problem co Ty i go rozwiązałem, po pierwsze jeżeli masz windows 7 zainstaluj sp1, po drugie wejdz w folder Appdata/local/EdgeOfReality/Loadout otwórz plik engine i zmień wartość w linijce z dx11=1 na dx11=0 mi to pomogło, mam nadzieję, że tobie również.

Mam windows 8 ,ale nie wiem co to sp1 i czy będzie działać na 8.

Miałem ostatnio taki sam problem, zainstalowałem Windows 7 Pro SP 1(stary był naje****) najnowsze stery i chula.

ja mam windows 8.1 i wszystko działa jak trzeba

Siema,

Od premiery Loadout odrazu zacząłem grać. Niestety ale gdy gram gra ''freezuje'' i muszę ją wyłączyć przez menadzer zadań (pisze brak odpowiedzi przy niej). Co najdziwniejsze te freezy/crashe są przy: zakończeniu rundy (najczęściej), przejęciu punktu,zebraniu jakiejś broni.

Probowałem już:

-Zmienić ustawienia graficzne w grze

-zmienić zgodność,

-przeinstalować,

-sprawdzić spójność plików,

-uruchomić jako administrator

Proszę o pomoc!

Win 8

Inetl i5-2500

8 GB RAM

NIVIDIA GeForce 8600 GTS