Loadout poziomy broni?

Rozpoczołem grać właśnie w gre wymienionom w temacie i mam jedno pytanie,a mianowicie gdy gram z innymi po zakończonej rozgrywce widze poziomy ich broni np: laser poziom 3 i właśnie chciałbym się zapytać jak zwiększa się poziom broni ?

Rozpoczołem? Czy oby na pewno?

Poziom broni zwiększa się wraz z czasem kiedy nią grasz.

Aha rozumiem dzięki za odpowiedź.Jeśli ci chodziło o to że jakim cudem początkujący gra z postaciami z broniami + ileś to niestety w tej grze jest dziwne że mam 1 poziom broni a zdaża mi się wylosować przeciwnika z broniom nawet +10

dobieranie graczy jest troche randomowe

Tam ogólnie chyba nie istnieje jakieś dobieranie według lvl'i tylko chyba po prostu łapie graczy jak leci.

lvl broni zwiększa się kiedy w drzewku rozwoju kupisz następny poziom danej części, części zdobywają exp kiedy ty nimi grasz.

Z lvl1 na lvl2 koszt każdego upgradu to około 4k, z 2lvlu na 3 lvl to około 20k za sztukę.

Maksymalny lvl każdej części to 3, ja mam teraz wyrzutnie lvl19, czyli każda cześć lvl3.

Wbicie części na lvl2 to około ~30 gier a poziom 3 to około kolejnych 100 gier, tyle zajęło to mi ale ja grałem w sumie samą wyrzutnią, więc może zając więcej jeśli używasz 2 broni.

Teamy są random, ale chyba da się zrobić pre-team.

jeśli jesteś w lobby to po avatarach możesz wywnioskować czy koleś trochę już gra, sprawdź schowek i zobacz jakie avatary są za np 100h grania, 100 wygranych gier, lvl20/30/40

ludzie z takimi avatarami przeważnie ogarniają a nie latają jak kurczaki bez głowy

Rozpoczołem grać właśnie w gre wymienionom w temacie i mam jedno pytanie,a mianowicie gdy gram z innymi po zakończonej rozgrywce widze poziomy ich broni np: laser poziom 3 i właśnie chciałbym się zapytać jak zwiększa się poziom broni ?