Loadout problem

Ma ktoś taki problem że po wybraniu VS human i startu czeka na grę nawet 20min??

Nie wiem czemu ale nie mogę zagrać, czekałem ponad 20minut i nic :/

Zmieniałem serwery austria/usa i też nic :/

Gra działa ok, ale jak chce iść w pvp vs human albo roboty naciskam start to mogę tak czekać nawet cały dzień.

A jak się połączę (co stało się 2 razy na 50) to pisze żebym sprawdził łączność a mam neta 60mb/s

Totalnie nie rozumiem o co tu chodzi.

no wlasnie ja tez dzis czekalem 50 min wkoncu wylaczylem gre... na streamach tak samo widze ze dlugo im szuka

Też nie mogę się dostać czekałem okrągłą godzinę i robiłem kilka podejść i ani razu się nie udało. Najwidoczniej trzeba poczekać dzień lub dwa aż to naprawią.

Na oficjalnym streamie mówili o tym problemie, na forum stream jest info na ten temat, a na oficjalnej stronie znajdziecie więcej informacji.

Ale żebyście szukać nie musieli to wam skrócę, serwery są aktualnie przeciążone, ale od wczoraj ich "technicy" pracują nad rozwiązaniem tego problemu i prawdopodobnie jutro już wszystko będzie grało, ale nic nie obiecują.

Twórcy zalecają szukanie gier na mało zaludnionych serwerach tj "australia" - rano, "europa" - po północy, na "USA" nie ma nawet co próbować :)

Jeżeli dostaniecie się do gry to nie radzę opuszczać serwera, bo możecie mieć później problem z dołączeniem i czekać nawet 5 godzin w kolejce żeby dojść do gry.

Mój "kolega" z francji na grę czeka 3minuty T_T i mu się odpala, czemu?

Bo kupiłem pacak za 7€.

Za taki start odrazu tej grze nalepiam naklejkę P2W

No nic narazie trzeba czekać :)

to mnie pocieszyles. w takim razie za miesiac zaczne grac bo nie bede czekal

Mój "kolega" z francji na grę czeka 3minuty T_T i mu się odpala, czemu?Bo kupiłem pacak za 7€.Za taki start odrazu tej grze nalepiam naklejkę P2WNo nic narazie trzeba czekać

Founders Pack nic nie daje, nawet twórcy czekają w kolejce po parę godzin.

Jeżeli udało mu się wejść po 3 minutach to ma szczęście, mi też czasem uda się wejść od razu bo ludzie przez te problemy przestają próbować wchodzić do gry i bywa tak że są wolne miejsca na które można trafić.

P.S. W tej grze nie ma nic, powtarzam "NIC" co daje przewagę po wydaniu real kasy, founders pack dodał tylko kosmetyczne przedmioty i monety które można wymieniać na zmianę wyglądu postaci tj. kupno innego swetra, zmiana spodni, czy też rozebranie postaci do naga.

Jak już wszystko naprawią to zapraszam do wspólnej gry - mój nick to sporlakles :).

Wczoraj jak grałem zaraz po starcie to wystarczylo ze zacząłem szukać mecz i po chwili już znajdowało, ale potem jak zrobiłem trochę przerwy i potem znowu chciałem zagrać to czekałem z 15 minut, a i tak nie znalazło. ^^

A developerzy pracują ,że aż para wrze ..... i to z ich komputerów bo grają bez przerwy 24 h http://www.twitch.tv/loadout

Ta gra to nie P2W , to jest Wait2Play ...

Matchmaking im sie rozsypał , dlatego wszyscy czekają na gre tyle bo gdyby cos bylo z serwem to nie zalogował by sie nikt -,-

Wczoraj pograłem parę meczy dziś próbuje wejść i nic.

wczoraj w nocy i dzis do poludnia bez problemu gralem teraz nie wiem nie sprawdzam

U mnie od rana wszystko działa , czekam tylko po 5-6 min i gram :)

Czy teraz możecie znależć grę?

Czy teraz możecie znależć grę?

Ja nie mogę. Od 18 próbuje wejść i nic.

no teraz sie nie da pewnie kolo 23-24 juz bedzie mozna normalnie i tak samo do poludnia

Mogli by to wreszcie naprawić bo to się robi irytujące. xd

Próbowałem przed chwilą i znowu się nie da zagrać...

UWWAGGAA!!!

Najlepsze pory do gry:

Czasu polskiego 3-7 w nocy.

na grę czekałem może 3-5minut po 6 rano już tak do 8minut dobijało a po 8rano to już można czekać i czekać :(

Polecam grać 3-7

W dzień są małe szanse że się doczekacie gry.

Ale już jest coraz lepiej z kolejkami :)