Loadout problem!

Witam.

2 dni temu gralem sobie swobodnie w Loadouta wszystko pieknie chodzilo, ale nie oczekiwanie musialem zrobil format cpu. Po formacie instaluje znow Loadout , uruchamiam gre poprzez steam i gdy naciskam "Graj" to widac , że gra sie niby uruchamia czekam chwile i sie wylancza. I nie mam pojecia czemu nie moge włączyc gry... zainstalowalem rowniez "War of dogs " czy "Dogs of War" ta nowa strategie i odpalilem poprzez steam i wszystko elegancko dziala a z Loadoutem mam problem. Czy ktos mial ten sam problem co ja mam? Jesli tak prosze o szybką pomoc z gory thx.

Dodam , że probowalem juz wszystkiego i d*pa:(

jak RetroStax mówi "Ew. brakuje sterowników.", ale nw czym może to być spowodowane ;D

tak robilem spojnosc plikow i wszystko dobrze a gry dalej nie moge odpalic:(

Moze sproboje jednak zainstalowqac najnowsze sterowniki do karty graficznej;p

Mam ten sam problem niestety stery nie pomogly. Jesli masz win8 to poczytaj na off forum problem z fullscreen modem :) Jesli jednak masz 7 i poradziles sobie z problemem to daj znac bo gra jest naprawde spoko a sam tez grac nie moge :P

Miałem podobnie zaktualizowałem sterowniki i gra hula aż miło :)

Dobra działa;;p zainstalowalem SP3 i Sterowniki do karty graficznej i smiga :D temat do zamkniecia!

Witam.

2 dni temu gralem sobie swobodnie w Loadouta wszystko pieknie chodzilo, ale nie oczekiwanie musialem zrobil format cpu. Po formacie instaluje znow Loadout , uruchamiam gre poprzez steam i gdy naciskam "Graj" to widac , że gra sie niby uruchamia czekam chwile i sie wylancza. I nie mam pojecia czemu nie moge włączyc gry... zainstalowalem rowniez "War of dogs " czy "Dogs of War" ta nowa strategie i odpalilem poprzez steam i wszystko elegancko dziala a z Loadoutem mam problem. Czy ktos mial ten sam problem co ja mam? Jesli tak prosze o szybką pomoc z gory thx.

Dodam , że probowalem juz wszystkiego i d*pa:(