Lockerz - problem

Witam, ostatnio zarejestrowałem się na lockerz i czytałem, że tuż po rejestracji gra się w grę lecz ja nie grałem nie wiem gdzie, nie wiem jak...

I jeszcze jedno czy będzie jakiś nowy dodatek wkrótce, że będzie nowy sposób zarabiania PTZ?

Proszę o pomoc jeszcze nie grałem w tą grę i weźcie nie piszcie, że to głupie itd.

Jeśli zły temat to sorry nie wiedziałem gdzie napisać...

Od razu po rejestracji powinna Ci się wyświetlić gra... Przynajmneij ja tak miałem...

Ja jak się zarejestrowałem nic nie miałem po prostu strona główna ;/ czyżby już nie było gier? ale podobno w lutym mają dodać gry i video (chyba, za które będzie można zarabiać PTZ)

Dyć ci pisałem że pewnie już nie ma gry... gra była na starym silniku.

Jak jest teraz, nie wiem. I tak byś zdobył ok 30 ptz...

I dziołszki pamiętajcie o tym że na 99,99% będziecie musieli zapłacić należne 25% państwu polskiemu... czy tam 70% zależy jaką cenę sobie uwidzą, for example dj hero kosztuje 310, 300 zł podatku, xbox i ps3 kosztuje w ch... 150 zł podatku.

To samo mialem :D

ale zrobiłem tak kolega mi podał linka bo miałem farta że w tą gre grał w tym samym czasie to znaczy podał mi linka na którego mozna tylko raz wejść i właśnie tam była ta gra ;P i ściągnij najnowszego Adobe flash player

hmm. ja gdy rejestrowałem się 1 stycznia miałem tą gierkę. natomiast moi znajomi którzy rejestrowali się w połowie stycznia nie mieli. może to trzeba trafić na jakiś moment? albo jak wyżej kolega powiedział zaktualizować flash playera.

Witam, ostatnio zarejestrowałem się na lockerz i czytałem, że tuż po rejestracji gra się w grę lecz ja nie grałem nie wiem gdzie, nie wiem jak...

I jeszcze jedno czy będzie jakiś nowy dodatek wkrótce, że będzie nowy sposób zarabiania PTZ?

Proszę o pomoc jeszcze nie grałem w tą grę i weźcie nie piszcie, że to głupie itd.

Jeśli zły temat to sorry nie wiedziałem gdzie napisać...