Lockerz

Daje Zaproszenia PISAĆ na GG: 6037236

Daje Zaproszenia PISAĆ na GG: 6037236

prowokacja,ale jakze mizerna :)

Zjechany jest ten lockerz. Próbuję coś kupić i zawsze we wszystkim wyskakuje , że niestety , ale zabrakło ....

Zjechany jest ten lockerz. Próbuję coś kupić i zawsze we wszystkim wyskakuje , że niestety , ale zabrakło ....

Tak to jest jak sie jest napalonym na nagrody... Aktualnie mozna zakupic tylko skuter Piaggio 7.500 pkt i cos tam jeszcze. Teraz zbieramy pkt 15 paź bedzie oficjalny start strony i nowe nagrody

KTO CHCE ZAPROSZENIE PROSZE PISAC PRYWATNA WIADOMOSC DO MNIE ZE SWOIM MEILEM,CHETNIE ODPOWIEM TAKZE NA PYTANIA

Tak to jest jak sie jest napalonym na nagrody... Aktualnie mozna zakupic tylko skuter Piaggio 7.500 pkt i cos tam jeszcze. Teraz zbieramy pkt 15 paź bedzie oficjalny start strony i nowe nagrodyKTO CHCE ZAPROSZENIE PROSZE PISAC PRYWATNA WIADOMOSC DO MNIE ZE SWOIM MEILEM,CHETNIE ODPOWIEM TAKZE NA PYTANIA

Ech z tego co się orientuje to nie tylko 15 października, tylko 15 każdego miesiąca jest dostawa... tylko nie wiem o której godzinie dodają xD jak ktoś wie to na pw mi napisać^^

A znacie może ilość dostarczanych itemów do Lockerza?? Bo jak dają 500 sztuk to te rzeczy się w 5 min rozejdą

A znacie może ilość dostarczanych itemów do Lockerza?? Bo jak dają 500 sztuk to te rzeczy się w 5 min rozejdą

Rzeczywiście ""...Punkt regulaminu 2.3=Warn/ Kuboszek

haha 1 warn i mnie to nie rusza :P

Uwaga.za tydzien strona rusza oficjalnie

moim zdaniem to dobry moment aby zobaczyc,ze strona wysyla nagrody.

Wystarczy sie zarejestrowac,zgarnac ptz za gre na poczatku i zaprosic pare znajomych

Gry na ps3 sa za 100ptz+20 ptz za przyselke do polski.

Darmowa gra w tydzien?

osoby ktore sa zainteresowane zaproszeniem niech pisza swoje meile do mnie na pw. Wysylam zaproszenia odrazu po odczytaniu pw

Darmowa gra w tydzien?

Chyba ssasz, w tydzień za h... tyle nie zbierzesz, poza tym tylko raz w miesiącu jest dostawa więc musisz czekać do 15

Btw jak ktoś nie ma konta to niech pomoże, potrzebuje jeszcze 13 znajomych... i nie wciskam kitu nie jest tak kolorowo jak kolega wyżej.

email na pw i dodam... jeśli ktoś ma dobre chęci mi pomóc to niech napisze mail, nie interesuje mnie czy ktoś będzie się w to bawił tylko potrzebuje jeszcze 13 znajomych...

Ten lockerz to jednak chyba jakaś ściema bo zdobyłem już jakiś miech temu 20 znajomych czyli powinienem dostać koszulkę a do tej pory jej nie widzę ;D. Tak jak i z 2 obudowami do ipodów ;D

Chyba ssasz, w tydzień za h... tyle nie zbierzesz, poza tym tylko raz w miesiącu jest dostawa więc musisz czekać do 15 Btw jak ktoś nie ma konta to niech pomoże, potrzebuje jeszcze 13 znajomych... i nie wciskam kitu nie jest tak kolorowo jak kolega wyżej.email na pw i dodam... jeśli ktoś ma dobre chęci mi pomóc to niech napisze mail, nie interesuje mnie czy ktoś będzie się w to bawił tylko potrzebuje jeszcze 13 znajomych...

Idiota. hehe.

Widac ze jestes typowym zebrakiem.Kto bedzie chcial zaproszenie napisze do mnie bo uzyska pomoc dot. serwisu,ty lamisz cholernie.

Sauren-

jakiekolwiek nagrody do Polski sa wysylane od 15 paż

Idiota. hehe.Widac ze jestes typowym zebrakiem.Kto bedzie chcial zaproszenie napisze do mnie bo uzyska pomoc dot. serwisu,ty lamisz cholernie.Sauren-jakiekolwiek nagrody do Polski sa wysylane od 15 paż

widać że grasz w tibie...

a ty jesteś pro że zaspamowałeś pół tego idiotycznego tematu propozycjami o zaproszenie? I kto tu bulwa jest żebrak.

widać że grasz w tibie... a ty jesteś pro że zaspamowałeś pół tego idiotycznego tematu propozycjami o zaproszenie? I kto tu bulwa jest żebrak.

nawet gdybym gral,co z tego? Jestes jakims moim fanem ze sie tak interesujesz moja osoba?

jedynym zebrakiem jestes ty,bo dogadujesz sobie cos na moj temat pod nosem odrazu po moim poscie

idiots_ignore_mode on//

nawet gdybym gral,co z tego? Jestes jakims moim fanem ze sie tak interesujesz moja osoba?jedynym zebrakiem jestes ty,bo dogadujesz sobie cos na moj temat pod nosem odrazu po moim poscieidiots_ignore_mode on//

bo ty zacząłeś ?

btw nie ty założyłeś ten temat...

& koks mode on

hmm koks?

Koniec pier.... @ZAMYKAM

A Grognak i Sheye po warnie za offtop

~Q8A

Siemka

Mam dla Was ciekawą propozycję. Otóż dowiedziałem się o stronie Lockerz, na której możemy zbierać punkty poprzez dzienne gierki, odpowiedzi na pytanie i takie tam. Punkty te wymieniamy na nagrody typu ps3, gry, ipod, torebki, działania charytatywne itp. Ja zarejestrowałem się i dostałem 2 pkt za rejestrację, 24 pkt zdobyłem grając w prostą gierkę i 2 pkt za odpowiedź na dzienne pytanie. W sumie 28 pkt, a uprzedzam nagrody można zgarnąć bardzo szybko, bo np już od ponad 600 pkt jest ipod 32gb, 625 to ps3 a gry po 100. Naprawdę warto. Podkreślam, ze nie jest to żadne oszustwo. Wydaje mi się, że administratorzy strony czerpią duże zyski z reklam a także udostępnianiu informacji większym przedsiębiorstwom.

Konto można otrzymać poprzez zaproszenia. Jeżeli ktoś chce niech poda mi na PM swojego maila, to wyślę mu invite. Za każdy invite zgarnę jednorazowo 2pkt . A tutaj małe info:

P: Czym Jest Lockerz?

O: Lockerz jest to strona internetowa na której możemy zbierać punkty i wymieniać je na różne rzeczy.

P: Czy Strona jest darmowa?

O: Tak strona jest darmowa.

P: W jakim języku jest strona? Czy jest ona międzynarodowa?

O: Strona jest w języku angielskim i jest ona międzynarodowa.

P: Czy żeby się zarejestrować potrzeba jakiegoś zaproszenia?

O: Tak, zaproszenie może wysłać każda osoba zalogowana w serwisie.

P: Czy ilość wysyłanych zaproszeń jest nieograniczona?

O: Tak ilość wysyłanych zaproszeń jest nieograniczona.

P: Czy ta strona jest prawdziwa ? Nie jest to żadem SCAM?

O: Strona jest w 100% Prawdziwa. Nie jest to żaden SCAM.

P: Czy serwis jest w pełni aktywny?

O: Lockerz rusza w pełni na jesień, aczkolwiek są już rzeczy na wymianę ptz.

P: Czy wysyłają oni produkty do Polski?

O: Tak za dodatkową opłatą 20 PTZ(PTZ-->Pointz(s)--->Punkty).

P: Jak można zdobyć punkty?

Punkty można zdobyć za:

-Logowanie się w serwisie: 2 PTZ za dzień.

-Odpowiadanie na pytanie dnia: Do 10 PTZ za odpowiedź.

-Granie w gry: Do (?) PTZ za grę.

-Zapraszanie innych ludzi: 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.

P: Czy można posiadać konto V.I.P?

O: Tak można, uzyskuje się go za wysłanie 20 zaproszeń.

P: Co daje konto V.I.P?

O: Darmowy T-shirt i podwójnie nabijane punkty.

P: Ile potrzeba mieć lat, żeby móc założyć konto?

O: Żeby móc założyć konto trzeba mieć 13 lat.

P: Czy sklep będzie poszerzał swoją ofertę?

O: Tak różne produkty będą dodawane co jakiś czas.

P:Czy będą jeszcze inne opcje zdobywania punktów?

O:Tak, np. za oglądanie filmów.

Strona to nie scam są ludzie, którzy już otrzymali nagrody do Polski.