Lockerz

Siemka

Mam dla Was ciekawą propozycję. Otóż dowiedziałem się o stronie Lockerz, na której możemy zbierać punkty poprzez dzienne gierki, odpowiedzi na pytanie i takie tam. Punkty te wymieniamy na nagrody typu ps3, gry, ipod, torebki, działania charytatywne itp. Ja zarejestrowałem się i dostałem 2 pkt za rejestrację, 24 pkt zdobyłem grając w prostą gierkę i 2 pkt za odpowiedź na dzienne pytanie. W sumie 28 pkt, a uprzedzam nagrody można zgarnąć bardzo szybko, bo np już od ponad 600 pkt jest ipod 32gb, 625 to ps3 a gry po 100. Naprawdę warto. Podkreślam, ze nie jest to żadne oszustwo. Wydaje mi się, że administratorzy strony czerpią duże zyski z reklam a także udostępnianiu informacji większym przedsiębiorstwom.

Konto można otrzymać poprzez zaproszenia. Jeżeli ktoś chce niech poda mi na PM swojego maila, to wyślę mu invite. Za każdy invite zgarnę jednorazowo 2pkt . A tutaj małe info:

P: Czym Jest Lockerz?

O: Lockerz jest to strona internetowa na której możemy zbierać punkty i wymieniać je na różne rzeczy.

P: Czy Strona jest darmowa?

O: Tak strona jest darmowa.

P: W jakim języku jest strona? Czy jest ona międzynarodowa?

O: Strona jest w języku angielskim i jest ona międzynarodowa.

P: Czy żeby się zarejestrować potrzeba jakiegoś zaproszenia?

O: Tak, zaproszenie może wysłać każda osoba zalogowana w serwisie.

P: Czy ilość wysyłanych zaproszeń jest nieograniczona?

O: Tak ilość wysyłanych zaproszeń jest nieograniczona.

P: Czy ta strona jest prawdziwa ? Nie jest to żadem SCAM?

O: Strona jest w 100% Prawdziwa. Nie jest to żaden SCAM.

P: Czy serwis jest w pełni aktywny?

O: Lockerz rusza w pełni na jesień, aczkolwiek są już rzeczy na wymianę ptz.

P: Czy wysyłają oni produkty do Polski?

O: Tak za dodatkową opłatą 20 PTZ(PTZ-->Pointz(s)--->Punkty).

P: Jak można zdobyć punkty?

Punkty można zdobyć za:

-Logowanie się w serwisie: 2 PTZ za dzień.

-Odpowiadanie na pytanie dnia: Do 10 PTZ za odpowiedź.

-Granie w gry: Do (?) PTZ za grę.

-Zapraszanie innych ludzi: 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.

P: Czy można posiadać konto V.I.P?

O: Tak można, uzyskuje się go za wysłanie 20 zaproszeń.

P: Co daje konto V.I.P?

O: Darmowy T-shirt i podwójnie nabijane punkty.

P: Ile potrzeba mieć lat, żeby móc założyć konto?

O: Żeby móc założyć konto trzeba mieć 13 lat.

P: Czy sklep będzie poszerzał swoją ofertę?

O: Tak różne produkty będą dodawane co jakiś czas.

P:Czy będą jeszcze inne opcje zdobywania punktów?

O:Tak, np. za oglądanie filmów.

Strona to nie scam są ludzie, którzy już otrzymali nagrody do Polski.

Mam konto od wczoraj. Niejaki "Danvari" mnie wtajemniczył i narazie mam 28 punktów.

Wie ktoś jak można drugi raz zagrać w tą grę?

drugi raz w tą gre nie zagrasz ale od 15 października strona ta rusza oficjalnie i beda wtedy dostępne takie właśnie rzeczy jak muzyka, gry i filmiki za które granie/słuchanie i oglądanie bedzie się dostawać punkty.

A ja się zarejestrować nie mogę ;[

Jak ktoś chce tez zapro mogę wysłać ;D ^^ a patrząc na tego gostka, to on się zarejestrował tylko po to by nabić sobie trochę pkt na lockerz po przez szukanie naiwniaków do rejestracji ;D

Ale to jest tylko moje zdanie i się mogę mylić. W końcu jestem tylko człowiekiem :D

No pewnie zarejestrowalem sie 16 wrz 2008 roku tylko po to by rok później namówić was do rejestracji na stronie Lockerz, która pewnie rok temu jeszcze nie istniała.

no tak ale to jest twój pierwszy psot napisany ;D

to o niczym nie świadczy

Dajcie spokój oczywiste że to shit jaki można mieć interes w rozdawaniu nagród za jakieś tam punkty.

zresztą to racja ;]

Strona to nie scamm,jak narazie dostalem koszulke lockerz.com. Jak narazie zbieram sobie pkt na cos lepszego.

KTO CHCE ZAPROSZENIE PROSZE PODAC MI SWOJ EMAIL NA PW

Strona to nie scamm,jak narazie dostalem koszulke lockerz.com. Jak narazie zbieram sobie pkt na cos lepszego.KTO CHCE ZAPROSZENIE PROSZE PODAC MI SWOJ EMAIL NA PW

jak ktoś chce to też moge zaprosić xD

ok a co do tematu to sie spamtopic zrobil... jak zawsze ^^

Wiadomo,ze chyba lepiej zaufac doswiadczonej osobie w lockerz.com niz innym : DZAPROSZENIA NA PW,PROSZE PODAC SWOJ ADRES EMAIL

a wszystko obija sie o te durne pointy :<

punkt na wage zlota :D

za chwile dostane warna za spamfesta razem z tobą...

Dowiem się czy da się coś wyrać jak dojdzie mojemu kumplowi/mnie koszulka, tylko że jeszcze 18 znajomych potrzebuje :P jak ktoś może zrobic konto np na 20 minutemails i mi pomoc to niech napisze.

za chwile dostane warna za spamfesta razem z tobą...Dowiem się czy da się coś wyrać jak dojdzie mojemu kumplowi/mnie koszulka, tylko że jeszcze 18 znajomych potrzebuje jak ktoś może zrobic konto np na 20 minutemails i mi pomoc to niech napisze.

20minutes mail czy innego tego typu meile to oszustwo. Przy wysylaniu nagrody lockerz.com sprawdza czy nikt nie oszukiwal i wszelkie proby oszust sa wylapywane wiec nie radze oszukiwac,tylko bawic sie fair.

20minutes mail czy innego tego typu meile to oszustwo. Przy wysylaniu nagrody lockerz.com sprawdza czy nikt nie oszukiwal i wszelkie proby oszust sa wylapywane wiec nie radze oszukiwac,tylko bawic sie fair.

hmm nie wiem niby dlaczego, sam czasami zakładam na tym mailu konto bo nie chce mieć spamfestu...

hmm nie wiem niby dlaczego, sam czasami zakładam na tym mailu konto bo nie chce mieć spamfestu...

ok. pamietaj razem z kolega. OSTRZEGALEM

Nie chcę być nieuprzejmym, lecz z takimi tematami moglibyście dać sobie spokój. Na gamecenter zawalone jest tym całe kilkanaście stron, więc tam odsyłam. Ktoś powinien zamknąć ten temat, zanim zaczną się prośby o zaproszenia. Tego nawet ja nie przetrzymam.

Nie chcę być nieuprzejmym, lecz z takimi tematami moglibyście dać sobie spokój. Na gamecenter zawalone jest tym całe kilkanaście stron, więc tam odsyłam. Ktoś powinien zamknąć ten temat, zanim zaczną się prośby o zaproszenia. Tego nawet ja nie przetrzymam.

zamknac?niby czemu? wiesz,ze reklamujesz w tej chwili konkurencyjne bezkonkurencyjne forum o grach MMO?

popatrz jakie tematy laduja w dziale hydepark,pomysl moment i potem przemysl to co napisales.

Nikt tu nie daje swoich meili,linkow referencyjnych itp. Jest to normalna dyskusja wiec nie widze powodu zamykania tematu.