Kiedyś można było wymieniać punkty na produkty, a teraz na zniżki co mnie trochę zdenerwowało bo pamiętałem, że się wymieniało a teraz porażka.
Tutututituti i tutaj wchodzi Grognak.
Nadal można wymieniać, tylko że dostęp do restocka kosztuje 4$ jeśli masz Z-list i kupujesz tapetke silwer, lub 10$ udanych w shopie (żebyś 100 ptz w nim zdobył).
Ogólnie to... troche po czasie ![:P]()
Strasznie opłacało się zapisać na początku roku, bo stronka była wręcz idealna, co miesiąc generalne restocki i co tydzień shopowe (to co wyżej napisałem) Teraz można wymieniać pkt 24/7 na aukcjach... jak sie domyślasz ceny masakryczne, 30k pkt za gre około, 80 k za psp etc, próg kończy się na 130 k bo nikt tyle pkt nie ma ![:P]()
Zniżki masz jeśli kupujesz w shopie, ale opłaca się do pewnej granicy bo potem w cholere trzeba tego wydać.
Zresztą strona schodzi troche na psy, bo wszyscy na botach jadą... w tym ja. 7 $ za bota który wypełnia dane, przechodzi do nagrody, ty tylko przepisujesz z zabespieczeń wynik działania i 2 capthe.
Zdobyłem 3 koszulki, ochraniacze których nie przyjąłem bo się nie opłacało po akcji celników (120 zł vatu za ochraniacze warte 70, Ya rly) i kasa która jest wypisana w sygnie.