Lockerz

Jako że ostatnio coraz częściej migała mi ta nazwa po necie, a sama idea serwisu jak najbardziej mi pasuje, moje pytanie brzmi - działa toto w ogóle?

Słyszałem, że do rejestracji potrzebne jest zaproszenie, więc za dwa słowa wyjaśnień i link do zaproszenia, możecie mnie użyć i zarobić kilka... dolców/punktów?

Mój kolega w lutym dostał przelew pieniędzy i parę tygodni później jakiś gadżet. W paru rozmowach także zachwalał owy program. Nie wiem jednak jak jest z tym teraz, może mu się znudziło, a może zmienili zasady funkcjonowania. Jak będę na uczelni w czwartek i będę pamiętał to postaram się wywiedzieć jak tam teraz sprawy się mają

Jeżeli wyrazisz chęć mogę ci wysłać zaproszenie

Mnie też to zaczeło interesować... Jeżeli ktoś by chciał, mi też może wysłać zaprosznie :)

Podaj tylko email i wyślę Ci zaproszenie.

To ja też proszę, wyślij mi je przez PW.

Mam jeszcze jedno pytanie: punkty można wymieniać za produkty czy jedynie za zniżki na nie? W archiwalnych poradnikach napisane było, że X punktów można wymieniać na przykład za sprzęty, choć z tego co widzę aktualnie, dostępne są głównie/jedynie zniżki.

Kiedyś można było wymieniać punkty na produkty, a teraz na zniżki co mnie trochę zdenerwowało bo pamiętałem, że się wymieniało a teraz porażka.

Kiedyś można było wymieniać punkty na produkty, a teraz na zniżki co mnie trochę zdenerwowało bo pamiętałem, że się wymieniało a teraz porażka.

Tutututituti i tutaj wchodzi Grognak.

Nadal można wymieniać, tylko że dostęp do restocka kosztuje 4$ jeśli masz Z-list i kupujesz tapetke silwer, lub 10$ udanych w shopie (żebyś 100 ptz w nim zdobył).

Ogólnie to... troche po czasie :P

Strasznie opłacało się zapisać na początku roku, bo stronka była wręcz idealna, co miesiąc generalne restocki i co tydzień shopowe (to co wyżej napisałem) Teraz można wymieniać pkt 24/7 na aukcjach... jak sie domyślasz ceny masakryczne, 30k pkt za gre około, 80 k za psp etc, próg kończy się na 130 k bo nikt tyle pkt nie ma :P

Zniżki masz jeśli kupujesz w shopie, ale opłaca się do pewnej granicy bo potem w cholere trzeba tego wydać.

Zresztą strona schodzi troche na psy, bo wszyscy na botach jadą... w tym ja. 7 $ za bota który wypełnia dane, przechodzi do nagrody, ty tylko przepisujesz z zabespieczeń wynik działania i 2 capthe.

Zdobyłem 3 koszulki, ochraniacze których nie przyjąłem bo się nie opłacało po akcji celników (120 zł vatu za ochraniacze warte 70, Ya rly) i kasa która jest wypisana w sygnie.

Na początku roku zbierałem punkty itd. ale mi się znudziło, strasznie dużo trzeba było zebrać żeby coś kupić, przynajmniej wg. mnie. Teraz jakoś wróciłem i może zbiorę na jakieś fajne bajery.

Na początku roku zbierałem punkty itd. ale mi się znudziło, strasznie dużo trzeba było zebrać żeby coś kupić, przynajmniej wg. mnie. Teraz jakoś wróciłem i może zbiorę na jakieś fajne bajery.

cool_story_bro_trollcat.jpg

Lockerz kiedyś był jak erep, wogóle nie wymagał czasu, tylko wchodziłeś i codziennie odpowiadałeś na pytanie i pkt za logowanie zbierałeś. Teraz wymaga więcej czasu.

Swoją drogą nie polecam polskich tego typu stron, tylko kase sie na tym przedupcza, nic wygrać nie można.

Jako że ostatnio coraz częściej migała mi ta nazwa po necie, a sama idea serwisu jak najbardziej mi pasuje, moje pytanie brzmi - działa toto w ogóle?

Słyszałem, że do rejestracji potrzebne jest zaproszenie, więc za dwa słowa wyjaśnień i link do zaproszenia, możecie mnie użyć i zarobić kilka... dolców/punktów?