Tak czytałem dzisiaj pewien temat i użytkownik podał tam świetny przykład na temat który można umieścić w HP.
Mianowicie, jakie są wasze ulubione lody? Jaki lubicie smak? Jaki typ (kanapki,na patyku, inne)? A może macie jakąś ulubioną firmę od lodów? Może jakieś konkretne lody są waszymi ulubionymi? Jestem ciekaw waszych wypowiedzi i mam nadzieję, że temat nie zostanie zimno przyjęty Na sam koniec dla mnie dziwne zjawisko gryzienia lodów.. jak u was? Gryziecie czy liżecie?
Zacznę!
Lubię większość smaków lodów ale moimi ulubionymi są lody truskawkowe w mlecznej polewie oraz mleczne w czekoladowej polewie.
Nie lobię lodów które są sprzedawane w pudełkach np.1l oraz mrożonych rolad. Najbardziej nienawidzę lodów "kanapek", całe się rozpuszczają, źle się je i ręce się kleją na koniec. Natomiast uwielbiam lody na patyku ponieważ wygodnie się je spożywa. Osobiście nie mam ulubionej firmy od lodów jadam jakie są dostępne w okolicy. Moje ulubione lody to lody bambino w czekoladowej polewie. Osobiście uważam jedzenie lodów przez "gryzienie" za coś nie przyjemnego, aż mnie ciarki przechodzą dlatego ja jestem z tych co "liżą".