Lody

/double delete pls

Ja lubię takie zamrożone kuleczki,kropelki nie wiem jak to nazwać tu macie linka

Najlepsze jakie mogą być http://www.ice-mastry.pl/inne/pomaranczowe-smak-pomaranczy.html

Heh teraz doczytałem że można te kuleczki do drinka wsypać.

piekarnia wenta robi też lody 'gałki' śmietankowe nie nie gryze bo to nie naturalne jak dla mnie. No i wszystkie jakie tylko istnieją magnumy :D

Najlepsze lody jakie jadłem to włoskie, prosto z automatu. Jest taka lodziarnia w mieście mojego kuzyna - lepszych lodów póki co jeszcze nie jadłem.

Nie lubie lodów... Jedynie raz na jakiś czas zjem Big Milka, bo wydaje się "prawdziwy"

Kiedyś uwielbiałam zamrożone Danonki :D
Obecnie lodów prawie nie jadam, ale jeśli już, to tylko rożki (truskawkowe lub z Kitkata) ^^

Dla sportowców tylko zappy. Chociaż najlepsze lody to te na kolanach.

Moimi ulubionymi są lody włosie, były, są i będą, najlepiej śmietankowe w truskawkowej polewie albo i bez. Na drugim miejscu jest pomarańczowy Manhattan, pycha.

Zawsze lubiłem kupować lody o smerfowym smaku w tych budkach.

Tak to lubię hmm top milkery.

Z budek to te o smaku gumy balonowej, a tak to rożki zawsze najlepsze. Jeśli zaś nie rożki to te które są całe w polewie bo tych bez boje się gryźć... ;x

Śmietankowe są genialne.

Owocowe wodne, i na gałki - grejpfrutowe!

A moim zdaniem to hydepark powinien zostać zlikwidowany lub chociaż usunięty z "Nowej zawartości". Najpierw temat sztucznie podbijany o oszustwach teraz o lodach. I to wszystko bije po oczach na pierwszej stronie w "Nowej zawartości"...

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

@Ragnar

Ty tak serio? Mi się ten temat jakoś od razu skojarzył z prowokacją co do ostatniej draki o PV. Zresztą myślę że nie tylko mi, ale jakoś nikt o to nie spina i dobrze bo to nie to samo co spam w PV.

Co do tematu to w poprzednim poście nie wymieniłem kanapek lodowych piłkarskich czyli takie lody w ciastku które są na prawdę dobre. xd

Zawsze lubiłem Apacza

A moim zdaniem to hydepark powinien zostać zlikwidowany lub chociaż usunięty z "Nowej zawartości". Najpierw temat sztucznie podbijany o oszustwach teraz o lodach. I to wszystko bije po oczach na pierwszej stronie w "Nowej zawartości"...

Ty serio nawiedzony jestes koleś? Ktoś sobie dla fanu zakłada temat na luzie a ty wyskakujesz i węszysz wszędzie spisek z PV w roli głównej.Bitch please ?!

Co do niedawnego PV oblukałem sobie wystarczy wpisać opinie w google,fanpage na FB nawet znalazłem założyciela PV Joela William'a Cook'a. Większość jakie nie wszystkie opnie które czytałem są pozytywne.Także nie odpisuj mi na ten temat bo zrobi się 2 gównoburza jak z adminami.Pozatym sprawa i tak jest zakończona więc..

Wracając do lodów rożki cytrynowe, nogger, atlant kokosowy (mniam) i robione włoskie tylko szkoda ,że są drogie ale napewno o niebo lepsze niż sklepowe/firmówki.

Rożki, Nuggery (jak ktoś już wspomniał), Śnieżki, Big milki, kiedyś były jeszcze Świderki
Jeżeli chodzi o smaki to wszystkie rodzaje toffi/karmelu bądź są zmieszane z innym smakiem toffi/karmel + (x). Nie cierpię lodów owocowych.

Pragnę na początek podziękować za miłego jakże warna. Żeby nie był to spam to dodam, że jeśli chodzi o lody to zawsze wybieram się do Grycana z kobietą. A tam już, czego dusza zapragnie. Zazwyczaj zamawiamy jakieś kompozycje lodowe. Z kawałkami owoców mi ostatnio podpasowały.

Bambino lody dzieciństwa, a teraz włoskie :)

Pragnę na początek podziękować za miłego jakże warna. Żeby nie był to spam to dodam, że jeśli chodzi o lody to zawsze wybieram się do Grycana z kobietą. A tam już, czego dusza zapragnie. Zazwyczaj zamawiamy jakieś kompozycje lodowe. Z kawałkami owoców mi ostatnio podpasowały.

Warn uzasadniony...

Ech najlepsze lody jadłem we włoszech, brak porównania z tutejszymi "włoskimi".