/double delete pls
Lody
Ja lubię takie zamrożone kuleczki,kropelki nie wiem jak to nazwać tu macie linka
Najlepsze jakie mogą być http://www.ice-mastry.pl/inne/pomaranczowe-smak-pomaranczy.html
Heh teraz doczytałem że można te kuleczki do drinka wsypać.
piekarnia wenta robi też lody 'gałki' śmietankowe nie nie gryze bo to nie naturalne jak dla mnie. No i wszystkie jakie tylko istnieją magnumy
Najlepsze lody jakie jadłem to włoskie, prosto z automatu. Jest taka lodziarnia w mieście mojego kuzyna - lepszych lodów póki co jeszcze nie jadłem.
Nie lubie lodów... Jedynie raz na jakiś czas zjem Big Milka, bo wydaje się "prawdziwy"
Kiedyś uwielbiałam zamrożone Danonki
Obecnie lodów prawie nie jadam, ale jeśli już, to tylko rożki (truskawkowe lub z Kitkata) ^^
Dla sportowców tylko zappy. Chociaż najlepsze lody to te na kolanach.
Moimi ulubionymi są lody włosie, były, są i będą, najlepiej śmietankowe w truskawkowej polewie albo i bez. Na drugim miejscu jest pomarańczowy Manhattan, pycha.
Zawsze lubiłem kupować lody o smerfowym smaku w tych budkach.
Tak to lubię hmm top milkery.
Z budek to te o smaku gumy balonowej, a tak to rożki zawsze najlepsze. Jeśli zaś nie rożki to te które są całe w polewie bo tych bez boje się gryźć... ;x
Śmietankowe są genialne.
Owocowe wodne, i na gałki - grejpfrutowe!
A moim zdaniem to hydepark powinien zostać zlikwidowany lub chociaż usunięty z "Nowej zawartości". Najpierw temat sztucznie podbijany o oszustwach teraz o lodach. I to wszystko bije po oczach na pierwszej stronie w "Nowej zawartości"...

@Ragnar
Ty tak serio? Mi się ten temat jakoś od razu skojarzył z prowokacją co do ostatniej draki o PV. Zresztą myślę że nie tylko mi, ale jakoś nikt o to nie spina i dobrze bo to nie to samo co spam w PV.
Co do tematu to w poprzednim poście nie wymieniłem kanapek lodowych piłkarskich czyli takie lody w ciastku które są na prawdę dobre. xd
Zawsze lubiłem Apacza
A moim zdaniem to hydepark powinien zostać zlikwidowany lub chociaż usunięty z "Nowej zawartości". Najpierw temat sztucznie podbijany o oszustwach teraz o lodach. I to wszystko bije po oczach na pierwszej stronie w "Nowej zawartości"...
Ty serio nawiedzony jestes koleś? Ktoś sobie dla fanu zakłada temat na luzie a ty wyskakujesz i węszysz wszędzie spisek z PV w roli głównej.Bitch please ?!
Co do niedawnego PV oblukałem sobie wystarczy wpisać opinie w google,fanpage na FB nawet znalazłem założyciela PV Joela William'a Cook'a. Większość jakie nie wszystkie opnie które czytałem są pozytywne.Także nie odpisuj mi na ten temat bo zrobi się 2 gównoburza jak z adminami.Pozatym sprawa i tak jest zakończona więc..
Wracając do lodów rożki cytrynowe, nogger, atlant kokosowy (mniam) i robione włoskie tylko szkoda ,że są drogie ale napewno o niebo lepsze niż sklepowe/firmówki.
Rożki, Nuggery (jak ktoś już wspomniał), Śnieżki, Big milki, kiedyś były jeszcze Świderki
Jeżeli chodzi o smaki to wszystkie rodzaje toffi/karmelu bądź są zmieszane z innym smakiem toffi/karmel + (x). Nie cierpię lodów owocowych.
Pragnę na początek podziękować za miłego jakże warna. Żeby nie był to spam to dodam, że jeśli chodzi o lody to zawsze wybieram się do Grycana z kobietą. A tam już, czego dusza zapragnie. Zazwyczaj zamawiamy jakieś kompozycje lodowe. Z kawałkami owoców mi ostatnio podpasowały.
Bambino lody dzieciństwa, a teraz włoskie
Pragnę na początek podziękować za miłego jakże warna. Żeby nie był to spam to dodam, że jeśli chodzi o lody to zawsze wybieram się do Grycana z kobietą. A tam już, czego dusza zapragnie. Zazwyczaj zamawiamy jakieś kompozycje lodowe. Z kawałkami owoców mi ostatnio podpasowały.
Warn uzasadniony...
Ech najlepsze lody jadłem we włoszech, brak porównania z tutejszymi "włoskimi".