Witam,
czy ktos mogłby sie podzielic opinia o tej myszce? Szukam dobrej myszy koniecznie bezprzewodowej na ktorej mogłbym pograc w mmorpgi i ta wyglada ciekawie jednak ostatnio zawiodłem sie na myszach logitecha.
W przeciagu 2 lat mialem mysz m705 - ktora byla nieporozumieniem, a pozniej kupilem dwie m185 i w obydwu padł po około 6-8 miesiacach przycisk w scrollu. Jak sie pozniej okazało jest to bardzo czesta awaria w tym modelu ale udało mi sie to naprawic. Co prawda m185 to budzetowa mysz i nie spodziewałem sie nie wiadomo czego ale taka awaryjnosc to mala przesada.
Co do m705 to tam juz porazka po całosci:
-bardzo kiepska czułośc, mysz nie działała na wielu powierzchniach np. na blacie biurka w pracy
-nieergonomiczny przycisk na boku pod kciukiem do tego na gumie pod ktora znajduje sie ten przycisk powstały jakies dziwne wgłebienia
-scroll lata na boki przez co wciskanie go jest bardzo niewygodne
Wracajac do tematu to na papierze g602 jest idealna do moich potrzeb, chciałbym tylko wiedziec czy nie ma tam problemow takich jakie napotkalem w m705. Widze, ze scroll w g602 nie wychyla sie na boki wiec w temacie przycisku w scrollu chyba nie mam sie o co martwic. Natomiast fajnie jak ktos by sie wypowiedzial odnosnie pracy myszy na roznych powierzchniach jak blaty biurek czy tkaniny bo czesto uzywam myszki na przescieradle.
Pozdrawiam.