Witam
Otoz nie jestem pewny czy to dobry dzial ale chcialbym prosic was o zrobienie loga dla klanu o nazwie #PLN.
Logo ma wygladac mniejwiecej tak, ze: na srodu ma byc # tylko nie przekrzywiony (na wzor krat) za kratami ma byc jakas postac obojetnie jaka aczkolwiek najlepiej zeby nie byla z zadnej gry cos w stylu ork albo na podobe a ponizej tego napis PLN. Jezeli ktos ma inna wizje czekam na propozycje (klan cs:go).
Mam nadzieje, ze moge na was liczyc .
Logo dla klanu
Corel mogę zrobić na kiedy ? To już nie jest logo, ale logotyp (mhm jak corel możesz liczyć na mnie). Tylko termin ?
Nie wyznaczam dokladnego terminu, gdy będziesz miał czas to zrób aczkolwiek wolałbym jak najszybciej. Aaa i proszę o wysłanie mi gotowej pracy na pw.
Raczej.... zrobię w tym tygodniu, jednak kiedy nie wiem. Owca nadal chcesz te logo, bo mam szkolenia teraz i zapomniałem o nim. Jutro albo w weekend ci coś mogę naskrobać. Tylko mi przypomnij na pw.
Ponawiam prosbe, dodam ze logo nie moze byc ctr +c,ctrl +v z googli i najlepiej zeby bylo robione w 100% przez autora .
@refresh
@jest bumbap
Witam
Otoz nie jestem pewny czy to dobry dzial ale chcialbym prosic was o zrobienie loga dla klanu o nazwie #PLN.
Logo ma wygladac mniejwiecej tak, ze: na srodu ma byc # tylko nie przekrzywiony (na wzor krat) za kratami ma byc jakas postac obojetnie jaka aczkolwiek najlepiej zeby nie byla z zadnej gry cos w stylu ork albo na podobe a ponizej tego napis PLN. Jezeli ktos ma inna wizje czekam na propozycje (klan cs:go).
Mam nadzieje, ze moge na was liczyc .