Kiedy wszystko już się załadowało to próbuje się zalogować ale ciągl;e napisane jest coś żeby poprawić hasło albo spróbowaćpóźniej. Czekałem już cały dzień, a hasło na pewno mam dobre bo nawet napisałem na kartce pls o szybką pomoc.
Logowanie ://
grasz na globie czy privy?
Dokładnie nie wiem. Ściągnęłem z tąd http://www.instalki.pl/gry/download/mmorpg...Chronicle_4.php Ze źródła 6
no to sie nie zalogujesz bo na globalku nie masz konta i na priwie tez
A jak na to założyć konto???????
L2 jest gra płatną. Aby w pełni cieszyć się grą należy płacić miesięczny abonament.
Istnieją jednak prywatne serwery. Aby na nich zagrać musisz posiadać klienta Interlude,Kamael bądź BloodBound.
Gdy już ściągnałeś instalkę, szukasz odpowiedniego serwera, wchodzisz na jego forum i stosujesz się do instrukcji dotyczacych połączenia z serwerem.
Ja mogę polecić ten.
Zazdroszczę Ci cierpliwości - Kubox66
Interlude,Kamael bądź BloodBound.
Możesz mieć jeszcze C4, C5, poprawka, bo nie BloodBound, tylko Hellbound
I jeszcze są serwery Gracii part 1, Gracii part 2, i Gracii Final(odradzam part 1 i part 2, ponieważ większość prywatnych serwerów przechodzi lub już jest na Final)
Możesz mieć jeszcze C4, C5, poprawka, bo nie BloodBound, tylko HellboundI jeszcze są serwery Gracii part 1, Gracii part 2, i Gracii Final(odradzam part 1 i part 2, ponieważ większość prywatnych serwerów przechodzi lub już jest na Final)
Thx za sprostowanie.
Są jeszcze jakieś serwery C4 i C5 ?
Kiedy wszystko już się załadowało to próbuje się zalogować ale ciągl;e napisane jest coś żeby poprawić hasło albo spróbowaćpóźniej. Czekałem już cały dzień, a hasło na pewno mam dobre bo nawet napisałem na kartce pls o szybką pomoc.