Lokcerz

Istnieją plotki że dostawa będzie miała miejsca ok.Świąt Bożego Narodzenia lub dopiero w styczniu. Lecz nie ma dokładnego potwierdzenia. A tak włączając się do waszej rozmowy to mojemu koledze udało się zdobyć PSP GO i to za pierwszym razem. Nagroda doszła bezproblemowo w dwa tygodnie.

Ja w to w ogóle nie wierze. Znacie kogoś kto już jakiś sprzęt ma z tej strony? Kto kto ktokolwiek (znajomy!) wam to potwierdzi, że to nie jest wygłup.

ja sie w to w ogole nie bawie i nie bawilem, bo wiem ze to sciema. pozdro idioci , marnujecie czas i nerwy : D

Ost za "idioci". Jeszcze 10 % i ban. Nie wiem, co ci to daje, ze tak sie zachowujesz, ale postaraj sie ograniczyc wulgaryzmy, wyzwiska itp.- Dzz'

Ja w to w ogóle nie wierze. Znacie kogoś kto już jakiś sprzęt ma z tej strony? Kto kto ktokolwiek (znajomy!) wam to potwierdzi, że to nie jest wygłup.

Znam moich 2 kumpli -.- ale oni zdobyli psp jakieś 2-3 miesiące temu...

Ale temu panu nie wierze że mu psp w 2 tygodnie doszło... no chyba że o 3 zamówił, ale to bez problemu nie było na 100% -.-

Zresztą jak coś się dowiem co sie z moim kontem stanie za to że zamówiłem wii i sie przyznałem do tego że zamówiłem wii (dostałem maila o zerowaniu konto bo oszukiwałem[nie oszukiwałem] tak jak dużo osóB)

W sumie muszę Ci przyznać racje... Z tego co mi on mówił to były niewielkie problemy, ponieważ gdy było doładowanie to był taki ''najazd ziomków na dzielnie'' że szanse były znikome.

Wygrałem bona na 50 ojro... zobaczymy czy przyjdzie.

Tymczasem zapraszam na kanał IRC!

http://webchat.quakenet.org/?channels=LockerzPolska

kiedy w grudniu dostawa na lockerz ? :P