kiedy w grudniu dostawa na lockerz ?
Lokcerz
kiedy w grudniu dostawa na lockerz ?
nie bedzie zapowiedziana
no bo już mam na PSP i czekam tylko xD
Mam pytanie. U Was też, jak włączacie lockerz.com wyskakuje taki komunikat:
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
Też tak macie?
Mam pytanie. U Was też, jak włączacie lockerz.com wyskakuje taki komunikat: Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.Thanks, The Lockerz TeamTeż tak macie?
już nie, ale wczorej tak miałem.
I nie wiem co myśleć o lockerz... mam niby wii ale potwierdzenia nie dostalem tak jak inni...
A podobno wszyscy co dostali order receipt dostaną nagrode...
moge sie zalozyc ze nieuda wam sie zamowic. tyle dzieci naraz wbija podczas dostawy...
mnie dopiero za 3 podejsciem udalo sie zdobyc xboxa 360
moge sie zalozyc ze nieuda wam sie zamowic. tyle dzieci naraz wbija podczas dostawy...mnie dopiero za 3 podejsciem udalo sie zdobyc xboxa 360
ale ci się udało... xd mi się udało wii na tym ostatnim restocku i nie wiem jak z tym będzie, jutro napisze jak dostane maila z potwierdzeniem... albo anulowaniem -.-
wyobraz sobie ze masz punkty na xboxa. nieudaje ci sie zamowic pierwszy raz
...
drugi raz
...
mijaja 3 miesiace i udaje ci sie
czlowieka moze nerwica trafic
wyobraz sobie ze masz punkty na xboxa. nieudaje ci sie zamowic pierwszy raz...drugi raz...mijaja 3 miesiace i udaje ci sieczlowieka moze nerwica trafic
jak masz za darmo to co chcesz?
za darmo to można poczekać tyle ;]
za darmo to można poczekać tyle ;]
radzę się nie podniecać, nie oszukujesz, lockerz ma za mało nagród, oto co dostaniesz:
http://img684.imageshack.us/img684/4320/lockerzisscam.jpg
w tym przypadku byłem to ja -.-
radzę się nie podniecać, nie oszukujesz, lockerz ma za mało nagród, oto co dostaniesz:http://img684.imageshack.us/img684/4320/lockerzisscam.jpgw tym przypadku byłem to ja -.-
Ale Cię wje**** .... I ot tak zbierać od początku .
Najlepiej w ogóle się w to nie bawić. Jeśli dostaniecie swoje sprzęty, to gratulacje
Ale Cię wje**** .... I ot tak zbierać od początku .Najlepiej w ogóle się w to nie bawić. Jeśli dostaniecie swoje sprzęty, to gratulacje
kinya
ale nie rozumiem cie.
wchodzisz raz dziennie wpisują w głupie pytanie co chcesz z czego dziennie masz 4 PTZ
Ma ktoś z Was dalej problem z włączeniem strony www.lockerz.com ?? Bo u mnie dalej nie da się wejść.
Ma ktoś z Was dalej problem z włączeniem strony www.lockerz.com ?? Bo u mnie dalej nie da się wejść.
czasami sie da... ech i pomyślcie ze tak wyje**** 90% osób jak nie więcej, nieliczni dostali zamiast nagrody kody na amazna za 50$...
i teraz zeby nie bylo, zablokowali mozliwosc dodania/ogladania zdjec dodawanych na facebooku... i chyba za szybko nie odblokują. Zaczęły się masowe banowania tych co napisali jak było naprawde xd
Narazie punkty na koncie mam, zobaczymy jak się sprawa rozstrzygnie...
zresztą.. o 6 rano byl zalozony temat ze lockerz anuluje nagrode, teraz jest 17 albo 18 s tron więc widać ile osób, a z potwierdzeniami krucho...
@Brono
No, masz racje . Ale to nie dla mnie
, ja do czegoś takiego nerwów nie mam xd.
Jakbym miał te punkty na np. xbox'a, a nagle by mi wyskoczyło, że zabrakło produktu, czy coś innego, to bym się chyba pochlastał xP.
@BronoNo, masz racje . Ale to nie dla mnie , ja do czegoś takiego nerwów nie mam xd.Jakbym miał te punkty na np. xbox'a, a nagle by mi wyskoczyło, że zabrakło produktu, czy coś innego, to bym się chyba pochlastał xP.
to ciekawe co byś zrobił jak byś wygrał wii, przez 3 tygodnie dostawał zapewnienia że wszystko gud, wszyscy dostaną, a po 3 tygodniach dostał kopa w dupe że ci wyzerujemy konto za friko bo oszukiwałeś (oczywiście nie oszukiwałem, ale te pały nie umią tego nikomu przyznać).
No, możliwe że sięwkradły bugi... bo dużo takich przypadków. Albo poprostu zaplanowane przez lockerz, o czym bym się nie zdziwił...
prawdopodobnie moje 666 ptz bye...
Cieszcie się ,że w ogole za dunre klikanie macie możliwość wygrać jakiś sprzęt. Dla was pieniądz łatwo zdobyć lub rodzice za dobrze wam dogadzają.
Cieszcie się ,że w ogole za dunre klikanie macie możliwość wygrać jakiś sprzęt. Dla was pieniądz łatwo zdobyć lub rodzice za dobrze wam dogadzają.
Nic o na nie wiesz, więc nie oceniaj . Mnie akurat się za dobrze nie wiedzie, a czasem nawet na chleb nie ma
.
Więc pomyśl, a potem pisz.
@Grognak
Skopałbym kompa xd
Jak widac nie ma takiej mozliwosci. Szanse sa takie, jak w konkursach smsowych.