LoL - 3 do ranked :)

Jeśli pisze w złym miejscu to z góry przepraszam.

Witam, wraz z kolegą szukamy trzeciej osoby do grania 3v3 ranked w lol'a. W samo League of Legends gramy praktycznie od powstania tego tytułu, mamy 23 lata i osoba której poszukujemy musi mieć przynajmniej 18 + :) Zainteresowane osoby powinny też posiadać możliwość komunikowania się z nami za pośrednictwem skype'a. Jesteśmy skłonni też pomyśleć nad zbudowaniem teamu do piątek o ile będą chętni.

Gramy na EU Nordis East

Jeśli pisze w złym miejscu to z góry przepraszam.Witam, wraz z kolegą szukamy trzeciej osoby do grania 3v3 ranked w lol'a. W samo League of Legends gramy praktycznie od powstania tego tytułu, mamy 23 lata i osoba której poszukujemy musi mieć przynajmniej 18 + Zainteresowane osoby powinny też posiadać możliwość komunikowania się z nami za pośrednictwem skype'a. Jesteśmy skłonni też pomyśleć nad zbudowaniem teamu do piątek o ile będą chętni.Gramy na EU Nordis East

Rozpisaliście to tak wspaniale że kurka, nadaje się na 300%... Może opiszecie siebie jakoś? Najlepiej od wad zacząć itd.

Hmm, nie wiem dokładnie co mielibyśmy napisać o sobie. Wydaje mi się że najlepszym wyjściem by było, napisanie mi na PM lub też tu twojego summoner name, spotkamy się w grze, zagramy normala-dwa i zobaczymy czy dobrze nam się współpracuję czy też nie :)

A po co ma więcej pisać? Ma ci pieprznąć CV, list motywacyjny i co, biografię? Litości. Szuka trzeciego, tyle. Po co ci więcej. Numer buta też niech poda.

A po co ma więcej pisać? Ma ci pieprznąć CV, list motywacyjny i co, biografię? Litości. Szuka trzeciego, tyle. Po co ci więcej. Numer buta też niech poda.

A niech poda numer buta, przyda się... może, mnie to tam nie za bardzo pasują drużyny, co nie potrafią wykorzystać kontry np. tanka, albo gdy ludek bierze co rundkę tą samą postać...

No i ten.... biografia gracza LoLa, ty wiesz że to bardzo kuszące? reszkov! Strzel no tu biografię... zacznij od dywizji *podpowiada*. Są szanse na diamond 3v3?

również od samego początku

19lat

nick : Ownage Master

Jeśli pisze w złym miejscu to z góry przepraszam.

Witam, wraz z kolegą szukamy trzeciej osoby do grania 3v3 ranked w lol'a. W samo League of Legends gramy praktycznie od powstania tego tytułu, mamy 23 lata i osoba której poszukujemy musi mieć przynajmniej 18 + :) Zainteresowane osoby powinny też posiadać możliwość komunikowania się z nami za pośrednictwem skype'a. Jesteśmy skłonni też pomyśleć nad zbudowaniem teamu do piątek o ile będą chętni.

Gramy na EU Nordis East