LoL - akcja na youtube

Witam serdecznie, ostatni wrzuciłem filmik testowy - 44 sekundowy . Wrzucam żebyście ocenili czy ta akcja w ogóle zasługuje żeby była na youtube czy może jest po prostu śmieciem. Jako , że jest to mój 1szy filmik mam tego świadomość ,że nie musi to być ekstra film ale proszę o ocenę. Niedługo kupuję 1 TB dysk i fraps będzie odpalony przez cały czas praktycznie więc akcje będą dużo lepsze.

Gank Ci wyszedł :D bravo!

Słuchaj, nikomu nie potrzeba setnej akcji na youtube. To tylko śmieć! Lepiej jakieś poradniki kręcić, a nie akcje. Bo w czym to pomaga? Takich, nawet lepszych akcji na youtube są miliony.

Dziękuje, Dobranoc

@Misieg tylko, że poradników jest jeszcze więcej, wystarczy poszukać :o.A co do samej akcji jest dobra.

Ale po co dawać takie akcje, skoro one nic nie wnoszą?

#up

entertainment, tak samo jak top 5 plays etc.

#topic

Myślę, że raczej nie jest to warte uwagi, sama sytuacja oczywiście dobra i wgl. ale jest mało spektakularna, ponadto dobór muzyki do filmu jest fatalny, naprawdę fatalny.

Rozumiem wstawiać jakieś penta kille. No ale triple kille? Ja prawie w każdej grze takie mam.

@Misieg

Taa jasne w prawie każdym meczu robisz tripla na 3 lvlu??

@topic

Akcja fajna , może bez rewelacji ale nie ma co spinać się że "ja to tak mam w każdej bitwie"...

Jarek, ty to chyba Kaczyński jesteś.

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Fajna akcja :) Wnoszę o warna dla użytkownika Misieg za nie zrozumienie tematu : tu chodzi o dobry gank a nie ze zrobił sobie delayed triple killa... i nabijanie bezsensownych postów

@Misieg, widzisz alistarem zdobyć fragi to jest wyczyn, bo prawie wgl dmg nie ma, zwłaszcza na 3 lvl-u.Tak robisz takie akcje cały czas, chcę to zobaczyć.....Ty użytkownik, który pyta się o jedną postać 10x i o taką rzecz czy alistara się robi ad/ap.Taka akcja ma na celu pokazać jak dobrze grać daną postacią.

PS niezły diss :D

Odezwał się wielki znaffca Misieq, który zadaje tysiące pytań o wybór championa, po czym je olewa i zadaje kolejne. Weź synek wyluzuj, bo zachowujesz się jakbyś był niewiadomojakim pr0sem, a biorąc pod uwagę ilość tych pytań zdecydowanie nim nie jesteś.

Co do akcji, to jest jeden ogromny minus. Ani razu nie udało ci się zrobić odrzucenia i podbicia w górę w jednym combo, a to daje możliwość ucieknięcia od twojego ganku (nawet jeśli to kwestia szczęścia czy też bardzo szybkiej reakcji).

i@UP

Nie zawsze trzeba robić combo W i od razu Q. Czasem lepiej jest podejść(oczywiscie jak mamy okazje) niż lecieć z głową na przedzie. Daje nam to wtedy lepszą kontrolę nad polem walki i lepszą możliwość użycia drugiego skila w zależnośći od czego zaczęliśmy.

Wiesz, uważam że jeśli gankujemy Corkiego na lvl2 to powinniśmy nie dać mu nawet chwili poza stunem, zwłaszcza że Ezreal może zadać całkiem przyzwoity dmg - dość, żeby go zabić. Tutaj taka chwila była i ogarnięty Corek szybko wyleciałby na Valkyrie w kierunku własnego respa, a wtedy nie jestem pewny czy przypadkiem nie doszłoby do tego, że uratowałby głowę. No, ale nie jestem specem od krowy więc ciężko mi powiedzieć na 100% jak wyglądałaby akcja w takim stylu jak piszę tutaj. A jeśli nie tego, to można tylko przyczepić się jeszcze do zignorowania dymu po Shaco zaraz po zabiciu supporta (chociaż mógł uciec w każdą stronę, więc to czepianie się na siłę już jest) :)

Wiadomo, że na postacie takie jak Corek(jak to pięknie ująłeś) czy Ezreal, bądź kogokolwiek kto ma jakiś odskok trzeba ładować od razu wszytko na pape :D

Ja w Aliego się trochę wkręciłem i jest to bardzo silny pick. Z pałą +7 mana regen można w early dziedzieć na lini ile dusza zapragnie.

Witam serdecznie, ostatni wrzuciłem filmik testowy - 44 sekundowy . Wrzucam żebyście ocenili czy ta akcja w ogóle zasługuje żeby była na youtube czy może jest po prostu śmieciem. Jako , że jest to mój 1szy filmik mam tego świadomość ,że nie musi to być ekstra film ale proszę o ocenę. Niedługo kupuję 1 TB dysk i fraps będzie odpalony przez cały czas praktycznie więc akcje będą dużo lepsze.