Witam serdecznie, ostatni wrzuciłem filmik testowy - 44 sekundowy . Wrzucam żebyście ocenili czy ta akcja w ogóle zasługuje żeby była na youtube czy może jest po prostu śmieciem. Jako , że jest to mój 1szy filmik mam tego świadomość ,że nie musi to być ekstra film ale proszę o ocenę. Niedługo kupuję 1 TB dysk i fraps będzie odpalony przez cały czas praktycznie więc akcje będą dużo lepsze.
LoL - akcja na youtube
Gank Ci wyszedł bravo!
Słuchaj, nikomu nie potrzeba setnej akcji na youtube. To tylko śmieć! Lepiej jakieś poradniki kręcić, a nie akcje. Bo w czym to pomaga? Takich, nawet lepszych akcji na youtube są miliony.
Dziękuje, Dobranoc
@Misieg tylko, że poradników jest jeszcze więcej, wystarczy poszukać .A co do samej akcji jest dobra.
Ale po co dawać takie akcje, skoro one nic nie wnoszą?
#up
entertainment, tak samo jak top 5 plays etc.
#topic
Myślę, że raczej nie jest to warte uwagi, sama sytuacja oczywiście dobra i wgl. ale jest mało spektakularna, ponadto dobór muzyki do filmu jest fatalny, naprawdę fatalny.
Rozumiem wstawiać jakieś penta kille. No ale triple kille? Ja prawie w każdej grze takie mam.
@Misieg
Taa jasne w prawie każdym meczu robisz tripla na 3 lvlu??
@topic
Akcja fajna , może bez rewelacji ale nie ma co spinać się że "ja to tak mam w każdej bitwie"...
Jarek, ty to chyba Kaczyński jesteś.

Fajna akcja Wnoszę o warna dla użytkownika Misieg za nie zrozumienie tematu : tu chodzi o dobry gank a nie ze zrobił sobie delayed triple killa... i nabijanie bezsensownych postów
@Misieg, widzisz alistarem zdobyć fragi to jest wyczyn, bo prawie wgl dmg nie ma, zwłaszcza na 3 lvl-u.Tak robisz takie akcje cały czas, chcę to zobaczyć.....Ty użytkownik, który pyta się o jedną postać 10x i o taką rzecz czy alistara się robi ad/ap.Taka akcja ma na celu pokazać jak dobrze grać daną postacią.
PS niezły diss
Odezwał się wielki znaffca Misieq, który zadaje tysiące pytań o wybór championa, po czym je olewa i zadaje kolejne. Weź synek wyluzuj, bo zachowujesz się jakbyś był niewiadomojakim pr0sem, a biorąc pod uwagę ilość tych pytań zdecydowanie nim nie jesteś.
Co do akcji, to jest jeden ogromny minus. Ani razu nie udało ci się zrobić odrzucenia i podbicia w górę w jednym combo, a to daje możliwość ucieknięcia od twojego ganku (nawet jeśli to kwestia szczęścia czy też bardzo szybkiej reakcji).
i@UP
Nie zawsze trzeba robić combo W i od razu Q. Czasem lepiej jest podejść(oczywiscie jak mamy okazje) niż lecieć z głową na przedzie. Daje nam to wtedy lepszą kontrolę nad polem walki i lepszą możliwość użycia drugiego skila w zależnośći od czego zaczęliśmy.
Wiesz, uważam że jeśli gankujemy Corkiego na lvl2 to powinniśmy nie dać mu nawet chwili poza stunem, zwłaszcza że Ezreal może zadać całkiem przyzwoity dmg - dość, żeby go zabić. Tutaj taka chwila była i ogarnięty Corek szybko wyleciałby na Valkyrie w kierunku własnego respa, a wtedy nie jestem pewny czy przypadkiem nie doszłoby do tego, że uratowałby głowę. No, ale nie jestem specem od krowy więc ciężko mi powiedzieć na 100% jak wyglądałaby akcja w takim stylu jak piszę tutaj. A jeśli nie tego, to można tylko przyczepić się jeszcze do zignorowania dymu po Shaco zaraz po zabiciu supporta (chociaż mógł uciec w każdą stronę, więc to czepianie się na siłę już jest)
Wiadomo, że na postacie takie jak Corek(jak to pięknie ująłeś) czy Ezreal, bądź kogokolwiek kto ma jakiś odskok trzeba ładować od razu wszytko na pape
Ja w Aliego się trochę wkręciłem i jest to bardzo silny pick. Z pałą +7 mana regen można w early dziedzieć na lini ile dusza zapragnie.
Witam serdecznie, ostatni wrzuciłem filmik testowy - 44 sekundowy . Wrzucam żebyście ocenili czy ta akcja w ogóle zasługuje żeby była na youtube czy może jest po prostu śmieciem. Jako , że jest to mój 1szy filmik mam tego świadomość ,że nie musi to być ekstra film ale proszę o ocenę. Niedługo kupuję 1 TB dysk i fraps będzie odpalony przez cały czas praktycznie więc akcje będą dużo lepsze.