Ostatnio na reddicie wpadł mi w oko temat o coachingu, który sam w sobie zjawiskiem dokładnie nowym nie jest. W internecie istnieje całkiem sporo stron oferujących usługi w szkoleniu, czyli jakby nie patrzeć korepetycjach z ligi. To, że takowa pomoc jest mega przydatna (i podkreślam, nie ma to nic wspólnego z boostingiem, bo tym należy się brzydzić) tajemnicą nie jest. Czasami nie ma czasu, a innym razem chęci na analizę własnych błędów i skupienie na rozwoju i takim zadaniom między innymi podejmuje się lolowy coach. Jako, że coś tam już gram, do nauki supportowania za totalne darmo zapraszam pod ten adres - http://www.lol-coaching.com/coach.php?id=25865.
Nie musimy się oczywiście trzymać jakichś wytycznych dotyczących godzin, ale przy okazji za pośrednictwem tej strony mógłbym zyskać sobie nieco komentarzy, które - jeżeli się sprawdzę - przydadzą się w późniejszej drodze.
Co ja będę z tego miał, skoro nie pieniądze? Chcę się przede wszystkim w podobnym zajęciu sprawdzić i wypróbować na własnej skórze czy byłbym zdolny komuś pomóc. Oprócz tego analiza błędów innych i więcej czasu na ligę również może przełożyć się na moje indywidualne umiejętności, a to dla mnie też super ważne.
Także ten, jakby ktoś był chętny to zapraszam