LoL drużyna Od zera :)

Witam. Wraz z Kolegą poszukujemy 3 graczy którzy nie muszą epicko ogarniać gry lecz żeby znali podstawy :P Grać chcemy od nowa na Nordic chętnych zapraszam niżej lub na pw :) Prosiłbym również aby każdy który się zgłosi miał mikrofon oraz ts/skype i 16+ wiek :P Z góry dziękuje :)

Od nowa czyli chcecie expić tak? W jakich godzinach przewidujecie poświęcać czas na granie?

od 14-15 do 22-23 :P

Kiedy chcecie zacząć?

Jutro mogę od 10-11 bo wolne

moge grać ale ping mi skacze. Czasem przeszkadza ale da sie grać, ur choice

No więc piszcie na czym wolelibyście Rozmawiać TS3/SKYPE ?:D

napewno tylko TS ja moge zagrac jak co

Ej ja tez moge pograc, bo mam dosc soloq

no to czekamy za pyrciem bo mowil ze bedzie 10-11 a juz jest 11.30 :) specjalnie zalozylem juz nowe konto :)

Jestem Jestem :P Lecz mam problem z ts,em bo nie mogę wejść wiec jeśli miałby ktoś użyczyć na pare godzin byłym wdzięczny :P

Jak zwykle czat w temacie, jak zwykle nie przygotowany do składania drużyny pierścienia, jak zwykle szukasz teamu do kolejnej gry. A potem nic z tego nie wychodzi w praniu. Jesteś (m.in.)bardzo niestabilną osobą i myślę, że granie z Tobą nie ma sensu, czy się jednak mylę ?

Hmm raczej się mylisz i jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat drużyny wgl nic nie pisz

poki co gramy razem i jest fun na TS ;)

wy se gracie o 16:19 a ja o tej do domu wracam ;d

gramy o roznych porach ;) ja tam moge rano popo i wieczorem zalezy od checi

Wszystkim którzy się zgłosili wysłałem na pw ts oraz hasło :) prosiłbym o jak najszybsze wejście na kanał w celu omówienia gry :)

Witam. Wraz z Kolegą poszukujemy 3 graczy którzy nie muszą epicko ogarniać gry lecz żeby znali podstawy :P Grać chcemy od nowa na Nordic chętnych zapraszam niżej lub na pw :) Prosiłbym również aby każdy który się zgłosi miał mikrofon oraz ts/skype i 16+ wiek :P Z góry dziękuje :)