Witam. Wraz z Kolegą poszukujemy 3 graczy którzy nie muszą epicko ogarniać gry lecz żeby znali podstawy Grać chcemy od nowa na Nordic chętnych zapraszam niżej lub na pw
Prosiłbym również aby każdy który się zgłosi miał mikrofon oraz ts/skype i 16+ wiek
Z góry dziękuje
LoL drużyna Od zera :)
Od nowa czyli chcecie expić tak? W jakich godzinach przewidujecie poświęcać czas na granie?
od 14-15 do 22-23
Kiedy chcecie zacząć?
Jutro mogę od 10-11 bo wolne
moge grać ale ping mi skacze. Czasem przeszkadza ale da sie grać, ur choice
No więc piszcie na czym wolelibyście Rozmawiać TS3/SKYPE ?
napewno tylko TS ja moge zagrac jak co
Ej ja tez moge pograc, bo mam dosc soloq
no to czekamy za pyrciem bo mowil ze bedzie 10-11 a juz jest 11.30 specjalnie zalozylem juz nowe konto
Jestem Jestem Lecz mam problem z ts,em bo nie mogę wejść wiec jeśli miałby ktoś użyczyć na pare godzin byłym wdzięczny
Jak zwykle czat w temacie, jak zwykle nie przygotowany do składania drużyny pierścienia, jak zwykle szukasz teamu do kolejnej gry. A potem nic z tego nie wychodzi w praniu. Jesteś (m.in.)bardzo niestabilną osobą i myślę, że granie z Tobą nie ma sensu, czy się jednak mylę ?
Hmm raczej się mylisz i jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat drużyny wgl nic nie pisz
poki co gramy razem i jest fun na TS
wy se gracie o 16:19 a ja o tej do domu wracam ;d
gramy o roznych porach ja tam moge rano popo i wieczorem zalezy od checi
Wszystkim którzy się zgłosili wysłałem na pw ts oraz hasło prosiłbym o jak najszybsze wejście na kanał w celu omówienia gry
Witam. Wraz z Kolegą poszukujemy 3 graczy którzy nie muszą epicko ogarniać gry lecz żeby znali podstawy Grać chcemy od nowa na Nordic chętnych zapraszam niżej lub na pw
Prosiłbym również aby każdy który się zgłosi miał mikrofon oraz ts/skype i 16+ wiek
Z góry dziękuje