[LoL East] Poszukujemy 3 graczy

Witam!

Pogrywając ostatnimi czasy w LoLa z kumplem z real, wpadliśmy na pomysł, aby pograć w LoLa w nowej opcji 'Drużyna rankingowa'. A więc poszukujemy brakujących 3 ogniw do naszej drużyny ;)

Wymagania:

*Mumble 1.2.3

*Konto 30 level na serwerze East

IP Mumble: s1.mumble.pl

Port: 2500

hasło: db

Odezwij się do mnie, nick: Skouper.

Nie poszukujemy jakiś profesjonalistów, chcemy pograć dla rozrywki. Wymagamy minimalnego ogrania.

Odświeżam

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked
2.8. Odświeżanie tematów, bez wyjątkowego ku temu powodu, będzie karane ostrzeżeniem i kasacją danego tematu, jeżeli był on założony przez osobę odświeżającą.

... bez wyjątkowego ku temu powodu... A ja mam powód... Szukam graczy by wspólnie pograć. Lepiej żebym olewał poprzedni temat i zakładał nowy? I tak w kółko? Napiszcie to w regulaminie, żeby to było jasne.

Ranking rankingiem, nawet jeśli for fun, ale napiszcie chociaż czym potraficie grać i na jakim ELO mniej więcej jesteście. To powinno nieco ułatwić znalezienie kolegów (osoby na podobnym ELO będą robić podobną liczbę błędów, więc i wy unikniecie gry z ludźmi poniżej własnego poziomu, a ci lepsi nie będą tracić nerwów i czasu na banalne dla nich błędy; ustalenie możliwych ról do grania zaś pozwoli uniknąć teamu gdzie każdy świetnie gra AD carry i bruiserami, ale supportu czy junglera z prawdziwego zdarzenia nie uświadczycie).

Jeśli zaś szukacie ludzi tylko 4fun, na normale, to nie piszcie o drużynach rankingowych bo to nie to samo - wtedy po prostu chcecie zrobić wspólnie grającą grupkę kolegów ;)

chcemy pograć drużyną rankingową, a nie normale. Póki co próbujemy wyjść z ELO HELL... maxymalnie udało mi się osiągnąć nieco ponad 1400, ale już spadło w granice 1280. Ja solotopy/jungla. Kumpel głownie AP mid.

Witam!

Pogrywając ostatnimi czasy w LoLa z kumplem z real, wpadliśmy na pomysł, aby pograć w LoLa w nowej opcji 'Drużyna rankingowa'. A więc poszukujemy brakujących 3 ogniw do naszej drużyny ;)

Wymagania:

*Mumble 1.2.3

*Konto 30 level na serwerze East

IP Mumble: s1.mumble.pl

Port: 2500

hasło: db

Odezwij się do mnie, nick: Skouper.

Nie poszukujemy jakiś profesjonalistów, chcemy pograć dla rozrywki. Wymagamy minimalnego ogrania.