Lol ekipa

Witam szukam ludzi do grania w league of legends Eu north east mam 11 lvl wiem że za mały do gier rankingowych ale nie cierpie grać samemu serwer team speak 3 jest. jak ktoś chciałby pograć ze mną prosze napisać na nick xessso. kanał jest zakładany jak narazie będziemy grać na publicznym kanale. kanał będzie założony do tygodnia. jak będziemy ogarniać to zaczniemy gry rankingowe pozdrawiam.

Czemu prawie 90% użytkowników nie pisze na jakim serwerze gra -,-

masz w temacie napisane eu North east

Siemka, ja mogę z tobą pograć, mam 30 lvl coś około 300 wygranych, gram wukongiem, voliberem, master yi, fiora, poppy, czasami dr. mundo. Teraz zbieram runy pod ap dla branda, cassio, veigara czy swaina, bo mam zamiar zacząć nimi pykać. Jutro ciebie poszukam w lol, się skontaktujemy i pogramy troche razem, mam majka ze słuchawkami, daj mi tylko znać o której mniej więcej jutro będziesz grał. Super dobry nie jestem, ogarniam tylko na ostro wukongiem solo top i teraz się uczę ww jungle, ale się zobaczy. pozdro

Witam szukam ludzi do grania w league of legends Eu north east mam 11 lvl wiem że za mały do gier rankingowych ale nie cierpie grać samemu serwer team speak 3 jest. jak ktoś chciałby pograć ze mną prosze napisać na nick xessso. kanał jest zakładany jak narazie będziemy grać na publicznym kanale. kanał będzie założony do tygodnia. jak będziemy ogarniać to zaczniemy gry rankingowe pozdrawiam.