LoL EU vs US

No więc tak, czy uważacie że server EU w LoL jest gorszy od US??

Mnie osobiście trochę EU denerwuje ponieważ wszyscy są AFK, a wyszukiwanie drużyny trwa wieczność.. :o

Ja tam wole eu po 1 mam po polsku a po 2 wyszukiwanie wcale nie trwa wieczność.

Troche dziwnie zaczales poniewaz:

US - nie mial podzialu, czyli nie graja tam ruski i jest mniej noobow. Ale jest wiekszy ping.

EU - tutaj musimy wiedziec sa dwie czesci : Eu west oraz Eu Nordic

Kto wygrywa? hmm.

US>EU

Mi to bez znaczenia. EU = US IMO

Mój rekord w oczekiwaniu na drużynę to 46 sekund...

na US masz wysoki ping, za to wszyscy po angielsku piszą i komunikacja jest sprawna...

Jeżeli chcesz grać sam - US [4fun]

Jeżeli z kimś - EU [z dobrymi statami]

Dla mnie teraz US jest o 100 % lepszy.... dlaczego? NA eu trafiają Ci się same ruski, a nie powiem jak większość z nich gra ; x

Moim zdaniem lepszy jest serv EU gdyż jest mały ping. Jedynym minusem jest duża liczba nieogarniętych graczy którzy feedują albo uciekają w trakcie gry. Czas oczekiwania może nieznacznie się wydłużył.

Pomimo ruskich i typowych ' Polaczków ' gram na EU. Wystarczy mieć kilka/kilkanaście ogarniętych osób i nie ma

żadnego problemu :)

PS. Czemu temat w dziale ' Inne gry MMO ' ? :P

Taaaak na US nie ma noobów.

Taaaak na EU nie da się gry znaleść.

Taaaak na east same nooby i ruscy zawiadacy.

Taaaak na west to pro niemieccy ogarzy.

Hah, nawet poprawiliście mi humor.

Jeśli nie masz +2000 ELO to nawet nie patrz na to, że na west grają najlepsze teamy bo i tak z nimi nie zagrasz.

Znalazł bym wam na pęczki lepszych rusków od was, którzy mogli by też popisać się angielskim.(btw. a AO na ts jednej gildii jest masa rusków, którzy bardzo sprawnie posługują sie angielskim).

Gry na east/west szuka kilka sec, rankedy na wyższym elo trochę dłużej. Na us;ie czeka się dłużej, sporo dłużej.

Myślicie, że nasi zachodni sąsiedzi są tacy pro? Spotkałem dzięsiątki razy niemców, którzy spamowali na czacie swoim ojczystym językiem na ile się dało, a swoją grę reprezntowali dziecko, które siadło pierwszy raz przed kompem.

Na us'ie piszą po angielsku? WOW! Grają tam amerykanie...

Wszędzie znajdziemy noobów, hejterów, czasem najpierw się zastanówcie gdy kogoś posądzacie. To, że spotkałeś kilka razy Rosjanina, który lamił nie miłosiernie, a masa mówi, że ruskie to nooby, to nie znaczy, że to sami lamerzy.

Peace.

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, proszę tylko o oprzytomnienie.

PS Na eu gra się dużo przyjemniej ze wzgledu na ping, a jeśli ktoś mówi, że dla pro gracza ping +150 to żaden problem to ja mówie GG, pozdro!

Mentalność graczy jest zależna do poziomu "przywoływacza" najlepiej mieć garstkę znajomych wybrać serwer i w grupie się bawić... Inaczej to nie ma znaczenia.

Ale zgodzić się muszę, że z ruskimi są najczęstsze problemy - jeszcze z żadnym się nie dogadałem.

No więc tak, czy uważacie że server EU w LoL jest gorszy od US??

Mnie osobiście trochę EU denerwuje ponieważ wszyscy są AFK, a wyszukiwanie drużyny trwa wieczność.. :o